Hyvää uutisvuotta!

Seurakunnan ajankohtaiset asiat, uutiset ja tiedotteet löytyvät tästä. Klikkaa otsikkoa ja pääset viimeisimpien tapahtumien jäljille.
Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä ja tiivistää seurakunnan kausitapahtumat elokuussa, adventin alla, tammikuussa ja pääsiäisenä.

Kevään sururyhmä alkaa 26.2.

25.2.2019 10.41

Lempäälän seurakunnassa käynnistyy tiistaina 26. helmikuuta sururyhmä lähiomaisensa menettäneille. Ryhmä kokoontuu Kuljussa.

Ryhmässä käydään läpi surun vaiheita ja mietitään, mikä kantaa elämässä eteenpäin.

Kokoontumisia on kevään aikana kuusi. Ryhmään on kutsuttu kirjeitse viime elokuun jälkeen lähiomaisensa menettäneitä.

– Ellet ole saanut kirjettä tai asia sinua kiinnostaa, ota yhteyttä. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan, rohkaisee ryhmän vetäjä diakoniatyöntekijä Tom Haavisto.

Vuosittain järjestetään kaksi sururyhmää; yksi syksyllä ja toinen keväällä.

Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Tom Haavisto, p.  050 544 3347.