Hae kausi- ja kesätöihin hautausmaille

13.1.2020 09.00

Lempäälän seurakunta hakee hautausmaille kausityöntekijöitä 4-6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin koulujen kesäloman aikana.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä katsotaan eduksi.

Ruohonleikkaajan tehtäviin kuuluvat hautausmaa-alueiden nurmialueiden hoito seurakunnan työkoneilla sekä muut työnantajan määräämät työt. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä katsotaan eduksi.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt.

Kirjalliset hakemukset lähetetään postitse viimeistään 21. helmikuuta kello 12 mennessä osoitteeseen Lempäälän seurakunta, PL 40, 37501 Lempäälä.

Kuoreen merkintä "Hautausmaan kausityöntekijä 2020" tai "Hautausmaan kesätyöntekijä 2020". Hakemuksia saa lähettää sähköisesti liitteineen osoitteeseen petri.solja[at-merkki]evl.fi.

Paperisia hakulomakkeita saa noutaa kirkkoherranvirastosta (os. Kirkkopolku 1).
Lataa sähköinen lomake tämän linkin takaa.

Lisätietoja:
seurakuntapuutarhuri Petri Solja
p. 050 544 353, sp. petri.solja[at-merkki]evl.fi

Huomautus 20.2. klo 17.10: Torstaina 20.2. linkki sähköiseen hakemukseen ei väliaikaisesti toiminut teknisen vian vuoksi. Häiriön uusiutuessa voi ottaa yhteyttä tiedottajaan, p. 050 5443302.