Petri Haapakoski_netti.jpg

Kesäpappi Petri Haapakoski aloitti työt

21.6.2020 16.16

Lempäälän uusi kesäpappi Petri Haapakoski aloitti työt seurakunnassa juhannuksen jälkeen. Noin puolentoista kuukauden pesti päättyy elokuun ensimmäisellä viikolla.

- Olen 43-vuotias kahden lapsen isä ja lukion reaaliaineiden opettaja. Asun Jämsässä ja olen kotoisin Satakunnasta. Suurimman osan työhistoriastani olen tehnyt opettajana. Siirryn elokuussa lukion rehtorin virkaan ja nyt on hieno mahdollisuus tehdä papin perustyötä ennen sitä. Olen aiemmin työskennellyt pappina kolmessa seurakunnassa. Olen avoin ja viihdyn sosiaalisissa tilanteissa, Hautakoski esittäytyy.

Uuteen kesäpappiin pääsee parhaiten tutustumaan kirkollisissa toimituksissa. Tehtäväkuvaan kuuluu mm. kasteita, häitä ja hautajaisia. sekä päivystävän papin vuoroja virastolla. Myös silloin kesäpappi on seurakuntalaisten tavoitettavissa henkilökohtaista keskustelua varten.

- Olen tulossa Lempäälään innostunein odotuksin. On mukava päästä tekemään papin työtä pitkästä aikaa ja kohtaamaan ihmisiä iloissa ja surussa.. Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja aurinkoista kesää. Nähdään ja kohdataan!

RP