Nyt on avoinna kolme hyvää työpaikkaa!

8.11.2021 14.42

YLIVAHTIMESTARI

Ylivahtimestarin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat siivouspalvelujen päivittäinen organisointi, työvuorosuunnittelu, työalakohtaiset hankinnat, laadun seuranta sekä henkilöstön opastus ja ohjaus. Ylivahtimestarilla on oman toimialansa budjetti- ja kehittämisvastuu. Ylivahtimestari toimii vahtimestari-siivoojien lähiesihenkilönä.
Hallinnollisten tehtävien lisäksi ylivahtimestari osallistuu suorittavaan siivous- ja vahtimestarityöhön. Vahtimestarityössä valmistellaan kirkollisten ja muiden asiakastilaisuuksien tilajärjestelyjä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.
Yhteistyötä tehdään tiiviisti keittiöpalveluiden sekä kiinteistöhallinnon henkilöiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on puhtauspalvelualan amk-tutkinto tai vastaava koulutus sekä työkokemus esihenkilö- ja käytännön siivoustyötehtävistä.

Tehtävän palkkaus kirkon vaativuusryhmä 502 mukaisesti.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Arja Lähdekorpi, puh. 040 804 9122.

Tehtävään haetaan KirkkoHR:n kautta 21.11.2021 klo 15 mennessä.
Haastattelut järjestetään 25.11.2021.
Tehtävän aloitus 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

MUSIIKKIKASVATUKSEEN PAINOTTUVA KANTTORIN VIRKA

Tehtävänkuva painottuu lasten, nuorten ja perheiden musiikkikasvatukseen sisältäen muskareiden ja lapsi- ja nuorisokuoron ohjausta sekä musiikillisen vastuun uuden seurakuntatalomme, Sääksjärven Sataman, messussa. Kanttori työskentelee läheisessä yhteistyössä lapsi- ja nuorisotyön kanssa. Lisäksi työ sisältää kanttorin viran perustehtäviä (KJ 6. luku §28).

Kyseessä on korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (taso C).

Virka kuuluu vaativuusryhmään 503. Kanttori pääsee osaksi osaavaa kolmihenkistä kanttoritiimiä ja monitaitoista, kannustavaa työyhteisöä.

Hakemukset KirkkoHR:n kautta 30.11. klo 12 mennessä. Virka täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 1.12.2021.

Tiedustelut: johtava kanttori Kaisa Naukkarinen, 050 544 3345 tai kirkkoherra Matti Vehviläinen, 050 544 33 58 tai kaisa-helena.naukkarinen@evl.fi, matti.vehvilainen@evl.fi

LÄHETYSTYÖN JA VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORI

Uuteen koordinaattorin työhön haetaan henkilöä, joka lähtee rohkeasti kehittämään ja etsimään uusia työtapoja.

Työnkuvaan kuuluu vastata kirkon lähetystyön toteuttamisesta Lempäälän seurakunnassa ja edistää sitä yhdessä seurakuntalaisten ja muiden työntekijöiden kanssa. Työparina ja lähiesimiehenä toimii lähetyspappi.
Tehtävään sisältyy osallistuminen lähetyskasvatukseen ja rippikoulutyöhön.

Koordinaattori toimii yhteyshenkilönä lähetysjärjestöihin ja seurakunnan nimikkolähetteihin. Lähetyskahvila Olkkarin ja Kirpputori Toivon Torin työn edistäminen yhdessä vapaaehtoisista koostuvan tiimin kanssa on olennainen osa tehtävää.

Vapaaehtoistoiminnassa tehtäviin sisältyy rakenteiden luominen seurakunnan vapaaehtoistoiminnalle, kouluttaminen ja rohkaiseminen omien lahjojen löytämiseen. Tätä tehtävää hoidetaan yhdessä eri työalojen työntekijöiden kanssa.

Viran pätevyysvaatimuksena hakijalla tulee olla kelpoisuus kirkon lähetyssihteerin virkaan (kirkon säädöskokoelman päätös nro 136, 26.8.2020).

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 502. Hakemukset KirkkoHR:n kautta 29.11. klo 12 mennessä. Virka täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 30.11.

Tiedustelut: kirkkoherra Matti Vehviläinen, 050 544 3358 tai matti.vehvilainen@evl.fi