kirjanpitäjä

Työhöni kuuluvat laskutositteiden tiliöinti, kolehtien tilitys, veroilmoitusten teko sekä kirjanpidon analysointi ja raportointi. Vastuullani on myös tilinpäätöksen ja talousarvion kokoaminen. Parasta työssäni ovat mukavat työkaverit. Pidän myös uuden oppimisesta. Alallani lainsäädäntö ja ohjelmistot muuttuvat jatkuvasti.

palkanlaskija

Olen viiden eri seurakunnan yhteinen palkkasihteeri. Tehtäviini kuuluu henkilöiden tietojen tallentaminen sähköiseen palkanlaskentajärjestelmään, palkkatapahtumien kirjaukset sekä palkkiotapahtumien tallennukset. Kaikkien seurakuntien taloushallinto on keskitetty Kirkon palvelukeskukseen. Sen myötä työni on muuttunut controllerin suuntaan. Pidän oman työn organisoinnista. On myös hienoa olla avuksi muille.

talousjohtaja

Työtehtäviini kuuluvat asioiden valmistelu kirkkoneuvoston ja sen taloudellisen jaoston kokouksiin, henkilöstöasiat, talouden seuranta ja siihen liittyvät sopimukset. Olen taloustoimiston sekä kiinteistöväen esimies. Parasta työssäni on kokonaisuuksien hallinta, oman työn organisointi ja työtoverit. Vapaa-aikani menee 2-vuotiaan poikani kanssa puuhaillen.

toimistosihteeri

Virkavapaalla.

Työni on monipuolista toimistotyötä. Parasta on mukavat työkaverit. Otan vastaan seurakuntaan tulevat laskut ja tarkastuskierroksen jälkeen varmistan, että laskut menevät maksuun. Huolehdin rahojen tilityksistä pankkiin. Seurakuntalaisille teen laskut päiväkerhomaksuista, rippikoulumaksuista ja hautauskuluista. Töihini kuuluu myös asiakaspalvelua, tarvikkeiden tilaamista sekä opastamista tietokoneasioissa ja toimistotekniikassa. Olen palkanlaskijan sijainen. Rentoudun lenkkeilen ja perheen kanssa puuhaillen.