Toimintaa ikäihmisille 

Päiväpiirit

Ikäihmisille järjestetään säännöllisiä kokoontumisia, päiväpiirejä, Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1) ja tulevana syyskautena Sääksjärven uudessa seurakuntatalossa. Kummassakin piirissä on tarjolla hyvä lounas (5 euroa), hartaushetki, mukavaa yhdessäoloa ja vaihtuvaa ohjelmaa.

Piirin toiminnasta vastaa diakoniatyöntekijä Tom Haavisto, p. 050 544 3347.

Kokoontumisajat ja päivät ilmoitetaan seurakunnan nettisivujen lisäksi Lempäälän-Vesilahden Sanomissa seurakuntapalstalla. Näet ne myös tämän sivun tapahtumakalenterista. 

Kotikäynnit

Kun koet tarvitsevasi keskusteluapua, voit ottaa rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään. Tapaaminen järjestyy seurakunnan tiloissa tai jos olet estynyt liikkumasta, voimme tulla myös kotiisi. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus eli voit jutella luottavaisesti mistä tahansa. 

Leiripäivät

Seurakunnan diakoniatyö järjestää elo-syyskuussa leiripäiviä seurakunnan leirikeskuksessa Tervajärvellä. Päivissä on järjestettyä ohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ulkoilua ja hartaushetkiä. 

Retket

Sekä keväällä että syksyllä ikäihmisille järjestetään päivän mittainen retki linja-autolla. Kohteet vaihtelevat, mutta paikka pyritään valitsemaan niin, että sinne on enintäään tunnin ajomatka ja kohteessa on helppo liikkua eli esteettömyys otetaan huomioon. 

Tiedustelut diakoniatyöntekijä Tom Haavisto p. 050 544 3347

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä

Työssäni mukavinta ovat keskustelut, joissa näen kerta toisensa perään, miten Jumala auttaa ihmistä. Itse saan olla välikappale lähimmäiseni ja Jumalan keskinäisessä suhteessa. Liikun perheeni kanssa mielelläni luonnossa, josta saan paljon.