Nuoret aikuiset

Morjes! Tuntuuko siltä, että nuortenilloissa ja -leireillä on liikaa desibelejä? Haluatko jotain muutakin seurakunnalta kuin sunnuntain messun? Toivoisitko tapaavasi muita, joiden kanssa keskustella avoimesti uskon monista kysymyksistä ja kokemuksista, ihmissuhteista, haastavasta elämäntilanteesta tai ihan vaikka päivän säästä? Alla muutamia vinkkejä - olet erittäin tervetullut mukaan! Nuorella aikuisella tarkoitamme täysi-ikäistä tai sen kynnyksellä olevaa - yläikärajaa ei olekaan!

Toivoisitko tapaavasi muita, joiden kanssa keskustella avoimesti?

Viikkotoimintaa

• Guys ja Girls eli täysi-ikäiset miehet ja naiset kokoontuvat erikseen jakamaan asioita saunomisen ja iltapalan lomassa Tervajärven leirikeskuksessa joka viikon torstai alkaen klo 18. Myös yhteistä aikaa jää halukkaille.
  • Guys facebook https://www.facebook.com/groups/295342927237776/?fref=ts
  • Majakan jatkot on täysi-ikäisten keskustelupiiri/raamis aina parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 18 Toisella Kodilla. Lisätietoja: Mikko Leijo 044 9724721.
  • Nuorten aikuisten SG-leiri Terviksellä päättää vuoden touhut hyvässä hengessä joulukuussa.
  • Sählyä Sääksjärven koulun liikuntahallilla kerran viikossa tiistaisin, lisätietoja Henriltä.
  • Kesäisin sekä joinakin poikkeuspäivinä toiminta on tauolla. Tarkempia tietoja Tatu Leijolta tai kausikohtaisesta Majakka-Hope-esitteestä.
  • Pyydä Tatulta saada liittyä whatsapp-ryhmiin, joissa saat tietoja päivitetysti sekä pääset mukaan yhteisöön!

Edellä mainittujen lisäksi Majakan ohjelmassa on paljon sellaista, mikä sopii hyvin nuorille aikuisille.

Toinen koti

Onko sinulla tai läheiselläsi avuntarve? Kuljun vanhalla seurakuntatalolla toimii kohtaamisen, lähimmäisen palvelemisen ja auttamisen keidas. Kokoamme parhaillaan vapaaehtoistiimejä, joihin voit myös tarjota apuasi. Päivystävä puhelin: 044 9724721. Lisätietoja Kimmolta.

Toinen Koti facebook https://www.facebook.com/groups/1446010829046887/?fref=ts

Ota yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö

Toisen kodin yhteyshenkilö.

Työni on nuorten kohtaamista, opettamista ja auttamista. On hienoa kun huomaan, että nuori uskaltaa olla juuri sitä mitä on ja löytää näin suunnan elämäänsä. Evankeliumin kertominen ja lähimmäisten auttaminen on tärkeintä kirkon työssä. Rentoudun kalastelemalla ja nikkaroin kotona kaikenlaista, lisäksi käyn kuntosalilla.

seurakuntapastori

Työskentelen paljon nuorten kanssa. Vedän kolmea isoskoulutusta. Olen mukana nuortenilloissa sekä varhaisnuorten ja nuorten leireillä. Vastaan rippikoulutyöstä hallinnollisesti ja pidän vuosittain kaksi riparia. Työhöni kuuluu myös papin perustyötä, kuten toimituksia ja messuja saarnoineen. Lisäksi minulla on nuorisotiimin vetovastuu, ja sitä myötä paljon suunnittelua, valmistelua ja palavereja. Työ on erittäin vaihtelevaa, ja siinä saa käyttää runsaasti luovuutta. Työpäivät ovat aina erilaisia, eikä tylsiä päiviä ole. Parasta on se, kun näkee, miten joku ihminen ”palaa Isän luo” eli löytää Jumalan tai suhde Häneen syvenee. Mielestäni seurakunnan tärkein tehtävä onkin aidosti ja kokonaisvaltaisesti tukea ihmisiä ikuisen elämän tiellä ja auttaa heitä katsomaan Jeesukseen.

Vapaa-ajalla hakkaan mailalla avutonta palloa (salibandy) ja etsin metsästä kartan kanssa valko-oransseja kangaspaloja (suunnistus). Lisäksi rentoudun lapion ja kottikärryjen kanssa siirtämällä kivi- ja maa-aineksia omalla pihalla paikasta A paikkaan B (pihatyöt).