Henri Karvinen

Nuoriso- ja rippikoulutyön pappi.

Työskentelen paljon nuorten kanssa. Vedän kolmea isoskoulutusta. Olen mukana nuortenilloissa sekä varhaisnuorten ja nuorten leireillä. Vastaan rippikoulutyöstä hallinnollisesti ja pidän vuosittain kaksi riparia. Työhöni kuuluu myös papin perustyötä, kuten toimituksia ja messuja saarnoineen. Lisäksi minulla on nuorisotiimin vetovastuu, ja sitä myötä paljon suunnittelua, valmistelua ja palavereja. Työ on erittäin vaihtelevaa, ja siinä saa käyttää runsaasti luovuutta. Työpäivät ovat aina erilaisia, eikä tylsiä päiviä ole. Parasta on se, kun näkee, miten joku ihminen ”palaa Isän luo” eli löytää Jumalan tai suhde Häneen syvenee. Mielestäni seurakunnan tärkein tehtävä onkin aidosti ja kokonaisvaltaisesti tukea ihmisiä ikuisen elämän tiellä ja auttaa heitä katsomaan Jeesukseen.

Vapaa-ajalla hakkaan mailalla avutonta palloa (salibandy) ja etsin metsästä kartan kanssa valko-oransseja kangaspaloja (suunnistus). Lisäksi rentoudun lapion ja kottikärryjen kanssa siirtämällä kivi- ja maa-aineksia omalla pihalla paikasta A paikkaan B (pihatyöt).

Tiina Koskinen

nuorisotyönohjaaja, rippikoulut, nuorisotyön koordinointi

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

Tatu Leijo

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista, opettamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Vastaan nuorten aikuisten toiminnasta ja nuorten raamiksista. Lisäksi tapaan nuoria leireillä, nuortenilloissa nuorten tapahtumissa sekä kotikäynneillä ja kahvilla. Tavoitteenani on, että työni kautta tekisin nuorille helpommaksi uskoa hyvään Jumalaan ja että kukin voisi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Olen tuore aviomies, harrastan bänditouhuja, lukkopainia, uniongelmia, vaeltamista ja reissaamista - eri maita on käytynä enemmän kuin minulla on ikävuosia :)

Kimmo Lämsä

nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö

Toisen kodin yhteyshenkilö.

Työni on nuorten kohtaamista, opettamista ja auttamista. On hienoa kun huomaan, että nuori uskaltaa olla juuri sitä mitä on ja löytää näin suunnan elämäänsä. Evankeliumin kertominen ja lähimmäisten auttaminen on tärkeintä kirkon työssä. Rentoudun kalastelemalla ja nikkaroin kotona kaikenlaista, lisäksi käyn kuntosalilla.

Heli Orre

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.

Jussi Salo

Virkavapaa 17.9.2020-14.3.2021.