Vauvakahvila Pikku Nuppu on rauhallinen kohtaamispaikka

Pitääkö vauva hieronnasta? Entä mikä laulu saa vauvan nauramaan?  Tule kokeilemaan näitä oman rakkaan vauvasi kanssa!

Vauvakahvila Pikku Nuppu on sopivan kokoinen, rauhallinen kohtaamispaikka 0–1,5-vuotiaille pienokaisille ja heidän vanhemmilleen.

Pikku Nupussa leikitään, lauletaan ja lorutellaan pienten ehdoilla.  Siellä on mahdollisuus saada myös tukea vanhemmuuteen ja jakaa ajatuksia vauvaperheen arjesta.

• Vauvakahvila kokoontuu Hakkarin yrittäjätalossa (Kaakisentie 1, Hopen tila).
  • Torstaisin klo 14-15.30.
  • Ota mukaan oma pieni alusta tai peitto vauvalle.
  • Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
  • Tervetuloa mukaan!

Vaunuilkaa vauvakahvilaan - tervetuloa!

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.