Hymnus

Hymnus-kuoro on aikuisten sekakuoro, johon ovat tervetulleita kaikki laulutaitoiset, laulamisesta kiinnostuneet naiset ja miehet. Kuorossa käytetään paljon aikaa laulujen opetteluun sekä äänenkäytön opiskeluun. Kuoro kuuluu Tampereen kirkkomusiikkipiiriin.

Tarvittaessa järjestetään lastenhoito.
kanttori, dir.cant.

Musiikin työalajohtaja.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.