TIEDOTE RIPPIKOULUJEN JA KONFIRMAATIOIDEN JÄRJESTÄMISESTÄ KESÄLLÄ 2021

Tällä hetkellä kokoontumisrajoituksia ei ole, mutta tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia turvaväleistä. Tästä syystä Lempäälän kirkon kokonasiväkimäärä joudutaan rajoittamaan sataan (100) henkilöön. Näin ollen jokainen voi pyytää kaksi vierasta seuraamaan konfirmaatiota kirkon sisällä. Konfirmaatiot tullaan myös striimaamaan ja stream-tallenne on saatavissa rippikoululaisille salattuna linkkinä, jonka voi katsoa esimerkiksi omissa juhlissa. Konfirmaatiokuva otetaan konfirmaatioharjoituksen yhteydessä, joka on heti leirin päätyttyä.

Kiitämme joustavuudesta ja ymmärryksestä.

VIELÄ JÄLJELLÄ OLEVAT TÄMÄN KESÄN KONFIRMAATIOT

11.7. sunnuntaina klo 12.00 Tervis 2

18.7. sunnunatina klo 12.00 Tervis 3

18.7. sunnuntaina klo 14.00 Kesä-Lappi

1.8. sunnuntaina klo 12.00 Sportti

8.8. sunnuntaina klo 12.00 Tervis 4

Ajankohtaista huhtikuussa 2021

Huomaa seuraavat ripariesitteen tietoihin tulleet muutokset:

Päivärippikoulun viikonloppu 17.4. 2021 Kuljun Majakalla toteutetaan koronarjoitusten vuoksi etätehtävin. Päivärippikouluun ilmoittautuneille on lähetetty ohjeet ja tehtävät sähköpostilla. Tehtävien palautus 30.4. mennessä vetäjille. Jos et ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä Raili Pauliin, 050 544 3359 tai raili.paul(at)evl.fi.

Muiden kevään ja kesän 2021 rippikoulujen ja -leirien osalta tietoja ennakoista ja leirien ajankohdista antavat niiden vetäjät. Pidetään yhteyttä!

Päivitetty 13.4. 2021 / RP

Mille riparille pääsit?

Se selviää tiistaina 27.10. Ripari-infossa Lempäälän kirkossa!!!

Tule paikalle oman sukunimesi alkukirjaimen perusteella.

16.45-17.30 A-J

17.45.-18.30 K-L

18.45-19.30 M-R

19.45-20.30 S-Ö

Terkuin, Tiina

tiina.koskinen@evl.fi

​​​​​​Liity riparijengiin!

En voi tietää, mitä tällä hetkellä mietiskelet. Sitäkään en tiedä, mitä juuri tällä hetkellä ajattelet riparista tai mitä toivoisit siltä. Mutta sen tiedän, että jokainen meistä haluaa, että on hyvä olla.

Jos mietit asioita, mitä on mukava tehdä, niin veikkaan vahvasti, että on ainakin yksi asia, josta melkein kaikki pitävät. Se on kaverin/kavereiden kanssa oleminen ja hengailu. On hienoa, jos saa kuulua johonkin porukkaan, ja on hienoa, jos tulee hyväksytyksi.

Ei se kavereiden kanssa oleminen ollut outoa Jeesuksellekaan. Mitä muuta hän julkisen toimintansa aikana teki, kuin kolme vuotta hengaili ja jutteli kavereiden kanssa? Jeesuksen kaveriporukassa oppilaat tulivat hyväksytyksi aina. Porukkaan liittyi myös jengiä, jotka kokivat porukassa niin suurta rakkautta, että jopa muuttivat elämänsä suunnan.

Parasta tässä kaikessa on se, että siihen porukkaan voi yhä kuulua. Siinä porukassa hengailu on yllättävän mukavaa.

Tervetuloa riparille!

Rippikouluesitteitä pinossa Esitteessä lukee ylhäällä

nuorisotyönohjaaja, rippikoulut, nuorisotyön koordinointi

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

seurakuntapastori

Työskentelen paljon nuorten kanssa. Vedän kolmea isoskoulutusta. Olen mukana nuortenilloissa sekä varhaisnuorten ja nuorten leireillä. Vastaan rippikoulutyöstä hallinnollisesti ja pidän vuosittain kaksi riparia. Työhöni kuuluu myös papin perustyötä, kuten toimituksia ja messuja saarnoineen. Lisäksi minulla on nuorisotiimin vetovastuu, ja sitä myötä paljon suunnittelua, valmistelua ja palavereja. Työ on erittäin vaihtelevaa, ja siinä saa käyttää runsaasti luovuutta. Työpäivät ovat aina erilaisia, eikä tylsiä päiviä ole. Parasta on se, kun näkee, miten joku ihminen ”palaa Isän luo” eli löytää Jumalan tai suhde Häneen syvenee. Mielestäni seurakunnan tärkein tehtävä onkin aidosti ja kokonaisvaltaisesti tukea ihmisiä ikuisen elämän tiellä ja auttaa heitä katsomaan Jeesukseen.

Vapaa-ajalla hakkaan mailalla avutonta palloa (salibandy) ja etsin metsästä kartan kanssa valko-oransseja kangaspaloja (suunnistus). Lisäksi rentoudun lapion ja kottikärryjen kanssa siirtämällä kivi- ja maa-aineksia omalla pihalla paikasta A paikkaan B (pihatyöt).