Lähetyspiirit työn tukena

Lähetyspiirit kokoontuvat Lempoisten seurakuntatalossa, Kahvila Olkkarissa ja Sääksjärven uudessa seurakuntatalossa.  Seuraa tiedotusta paikallislehdessä ja seurakunnan verkkosivuilla.

Lastusten lähetyspiiri

kokoontuu Kahvila Olkkarissa (os. Tampereentie 4) joka kuukauden kolmas keskiviikko klo 18.  Syksyn 2921 kokoontumiset  15.9., 20.10. ja 17.11.

Lempoisten lähetyspiiri

kokoontuu Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1) parittomilla viikoilla tiistaisin kello 14.  Syyskauden 2021 kokoontumiset:14.9. alkaen.

Sääksjärven lähetyspiiri

Kaikille avoin lähetyspiiri kokoontuu Sääksjärven seurakuntatalossa (os. Pitkäahteentie 14) kerran kuukaudessa torstaisin klo 14. Seuraa kirkollisia ilmoituksia. Syyskauden 2021 kokoontumiset: 9.9., 7.10., 4.11., 2.12.

Tervetuloa mukaan kaikki lähetystyöstä kiinnostuneet!

lähetyssihteeri, tiedottaja (20 % YTM)

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Handmade in Olkkari -yhteyshenkilö