Lähetyspiirit työn tukena

Lastusten lähetyspiiri

kokoontuu kodeissa joka kuukauden kolmas keskiviikko klo 18. Paikka kerrotaan Lempäälän-Vesilahden Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa. Kesällä piiri kokoontuu Puistolinnassa (Himminpolku 13).

Lempoisten lähetyspiiri

kokoontuu Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1) parittomilla viikoilla tiistaisin kello 14. Tervetuloa mukaan kaikki lähetyksestä kiinnostuneet! Kesätauko 1.6.-8.9. 2019.

Sääksjärven lähetyspiiri

Kaikille avoin lähetyspiiri kokoontuu kodeissa kerran kuukaudessa torstaisin klo 14. Seuraa kirkollisia ilmoituksia. Kesätauko 1.6.-8.9. 2019.

Handmade in Olkkari

Nuorten aikuisten kädentaitojen ryhmä tekee tuotteita Olkkariin myyntiin Lempäälän seurakunnan nimikkolähettien tukemiseksi. Liity joukkoon mukaan!

Kummilapset

Yksityishenkilöillä ja ryhmillä (mm. piireillä ja kirkkovaltuustolla) on kummilapsia. Jos olet kiinnostunut tukemaan kummilasta/ryhmää, ota yhteyttä lähetyssihteeriin, jolta saat lisätietoa.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Handmade in Olkkari -yhteyshenkilö