Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Mikkelinpäivän perhemessu

Sunnuntaina 2.10 klo 10 Lempäälän pyhän Birgitan kirkossa.

Messu on lapsille suunniteltu; lyhyt ja toiminnallinen. Mukana ovat myös lapsikuorot ja messun jälkeen tarjoillaan kirkkokahvit- ja mehut.

Enkelit ovat piilosilla kirkossa. Tule ja löydä omasi. Tervetuloa!

4-v synttärit

Kaikki tänä vuonna 4-vuotta täyttäneet on kutsuttu viettämään syntymäpäiväjuhlia Kuljun Majakalle 29.10.2022 klo 12.30 tai 14.00 (seurakuntatila, tampereentie 262). Kutsut ovat lähteneet kastetuille. Mikäli et ole saanut kutsua, olet silti tervetullut.

Juhlissa tapaamme hauskan Taika-Petterin sekä iloiset kaverukset Jakke Jääkarhun ja Armas Karhun. Nämä veikeät kaverukset takaavat , että yleisöllä on taatusti hauskaa.

Muistattehan kertoa ilmoittautumiskaavakkeessa aikuisen ja lapsen mahdolliset allergiat. Ilmoittautuminen on auki 3.10 klo 18.00 - 18.10.2022

Voit ilmoittautua synttäreille tästä

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, AMK

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.