Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Huom! Koululaisten kesäpäiväleireistä on tietoa kohdassa kouluikäiset/kesätoiminta

Koko perheen omatoiminen luontoretki

Lähtekää seikkailemaan Huiskun hyvän tuulen polulle kauniiseen Vanhan Pappilan ympäristöön.

Polulle pääsette Rovastintien alkupäästä liikennnepuiston kohdalta.

Matkan varrelta löydätte rastipisteitä, jotka johdattelevat luonnon ihasteluun, ihmettelyyn ja tutkimiseen.

Polku on käytettävissä Suomen luonnon päivästä 29.8 aina syyskuun loppuun asti. Muistattehan , että kuljette polulla omalla vastuulla.

Iloisin mielin seikkailemaan ja nauttimaan Suomen luonnosta!

Mikkelinpäivän perhemessu koko perheelle su 4.10. klo 10.

Messu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille, ja sen kesto on noin tunti.  Tule paikalle ajoissa.  Kirkkosalimme on rajattu 100 hengelle korona-aikana.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.