Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Vauvakirkko

Kuljun Majakalla la 11.1.2020 klo 11.00

Vauvakirkko on ihan pienten ikioma kirkko, jossa körötellään ja lauletaan lasten omia hengellisiä lauluja. Kaikki lapset saavat siunauksen. Kirkon jälkeen ilmainen keittolounas. Seurakunta kutsuu mukaan omalla kutsukirjeellä erityisesti vuonna 2019 kastetut. Vauvakirkossa on mahdollisuus saada oma kastepuun lehti takaisin. Ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa koko perhe, kummit, mummit ja vaarit myös!

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa perjantaista 14.2 klo 18.00 sunnuntaihin 16.2 klo 14.00.

Tule mukaan iloiseen joukkoon viettämään leirielämää. Leirillä ulkoillaan, tehdään kädentöitä, nautitaan valmiista ruoasta ja saunomisesta. Leiri on tarkoitettu aikuiselle ja alle 14-vuotiaille lapsille. Leiri on maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 13.1.-6.2.2020 välisenä aikana arkipäivisin p. 050 5443 353/ Lea Blomqvist.

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa lauantaista 14.3 klo 11 sunnuntaihin 15.3 klo 13.00.

Tule mukaan nauttimaan yhdessäolosta ja leirielämästä. Ulkoillaan, tehdään kädentöitä ja monenlaista muuta puuhaa sekä herkutellaan ja saunotaan. Leirin hinta on 15€/aikuinen, 10€/lapsi tai 50€/perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 2.3.-6.3  arkipäivisin Regina Tannille p. 040 804 9170

Perhemessu palmusunnuntaina 5.4. klo 10. Lempäälän kirkossa

Perhemessu on pääsiäisen ajan ihan oma lapsiperheiden messu.  Messussa pääsette seuraamaan pääsiäisen tapahtumia kirkkoon rakennettujen pääsiäisalttareiden avulla.  Messu on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen.  Mukana on lapsikuoro.  Kirkon jälkeen kirkkokahvit ja lapsille pieni yllätys.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.