Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Taaperokirkko

Vanhan pappilan puutarhassa helatorstaina 26.5. klo 14.00

Piknik-päivä kokoaa vauvaperheet pappilan puutarhaan hämmästelemään luomakuntaa ja pyhää sekä olemaan yhdessä eväiden äärellä.

Tilaisuuteen on kutsuttu erityisesti vuonna 2021 kastettuja lapsia perheineen, mutta kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.
Ota mukaan piknikviltti, oma kahvimuki ja halutessasi omia eväitä. Seurakunta tarjoaa kahvit, teet, mehut ja pientä makeaa. Sateen sattuessa kokoonnumme sisätiloihin.

Aloitamme omenapuutarhassa taaperokirkolla köröttelyleikein ja -lauluin. Sen jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti kahvitellen ja piknik-eväistä nauttien.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Kummipäivä - Hurjan hauska huvittelupäivä

Kummille ja kummilapselle Vanhan pappilan pihapiirissä (Rovastintie 3) sunnuntaina 5.6 klo 10-15.

Päivän ohjelmassa mm.

• sirkusteemaisia toimintapisteitä
  • hyvän tuulen rastirata
  • herkuttelua

Nuotion äärellä voit nauttia myös omista eväistäsi, paistaa makkaraa. (Säävaraus)

Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Tervetuloa poikkeamaan tai viettämään pidempikin aika!

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärvellä la 13.8. klo 10.00 - su 14.8. klo 13.00

Luvassa rentoa menoa, kivoja kädentöitä ja luonnosta nauttimista.

Ilmoittautuminen 6.-21.6 välisenä aikana Lotta Aaltoselle puh. 050 514 8581

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, AMK

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.