Lapset juoksevat leirikeskuksen pihalla.

Iloa ja elämyksiä – tule mukaan!

Yhden vanhemman perheiden leiri Tervajärven leirikeskuksessa 15.–17.2.
Katso lisää linkin takaa.

Talvileiri perheille Tervajärven leirikeskuksessa la–su 23.–24.3.

Mukavaa tekemistä ja talvi-iloa lapsille ja aikuisille.  Leirillä ulkoillaan, tehdään kivoja kädentöitä ja viihdytään yhdessä.  Leiri alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14.  Leirin hinta 15 € /aikuinen, 10 € /lapsi ja 50 € /koko perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen 4.–14.3. Anne Luokolle.

Palmusunnuntain perhemessu Pyhän BIrgitan kirkossa 14.4. kello 10

Kirkko on suunniteltu erityisesti perheen pienimmille.  Mukana lapsikuoro ja lapsille luvassa pieni yllätys.  Kirkon jälkeen kirkkokahvit. Tervetuloa koko perhe!

Kummien ja kummilasten leiripäivä Tervajärvellä la 25.5.

Ikimuistoinen päivä yhdessä: seikkailua luonnossa, mukavia kädentöitä ja reipasta leirielämää.
Kummilapsen iäksi toivotaan vähintään 4 vuotta.  Leiripäivä sisältää lounaan ja välipalan.  Leirimaksu aikuiselta 10 € ja lapselta 5 €.
Ilmoittautumiset 15.5. mennessä Lea Blomqvistille.

Perheiden kesäretki

Retki toteutetaan kesäkuun puolessavälissä. Kohde ja ajankohta ilmoitetaan tarkemmin huhtikuun loppuun mennessä.

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille

Apua! Koululaisten loma alkaa, mutta vanhemmilla ei ole vielä lomaa. Mikä avuksi?

Lempäälän seurakunta järjestää pikkukoululaisten kesäpäiväleirejä heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin klo 10–15.  Leirit kokoontuvat kolmen viikon ajan kesäkuun alussa. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo, Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leirin hinta on koko kolmelta viikolta 60 €, sis. päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, kaikki tarvikkeet ja muut kulut.

Ilmoittautuminen alkaa 5.4. klo 16, jolloin ilmoittautumislomake aukeaa tästä sivulta (linkki).  Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on mennyt perille.  Kaikille leirille mukaan päässeille lähtee leirikirje viikolla 19.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.