Lapset juoksevat leirikeskuksen pihalla.

Iloa ja elämyksiä – tule mukaan!

Yhden vanhemman perheiden leiri Tervajärven leirikeskuksessa 9.- 11.8.  Huom!  tällä hetkellä leiri on täynnä.  Vain varalle voi ilmoittautua.
Katso lisää linkin takaa.

Kouluunlähtevien kirkko

Kouluunlähtevien oma lyhyt kirkkohetki Pyhän Birgitan kirkossa su 4.8. klo 16. Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Mukana Leena-pappi, Kaisa-kanttori, sekä ohjaajat Lotta ja Tiina. Kirkkokahvit ja -mehut.

Tervetuloa tulevat ekaluokkalaiset, vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja kummit!

Perheleiri

Koko perheen iloinen perheleiri Tervajärvellä la-su 14.9.- 15.9.

Leirielämää, reipasta ulkoilua ja kivoja kädentöitä. Leiri alkaa lauantaina klo 11. ja päättyy sunnuntaina klo 14. Leirimaksu 15€/aikuinen, 10€/lapsi tai 50€/koko perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Ilmoittautuminen 22.8. - 5.9. Regina Tannille p. 040 8049170

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu su 29.9. kello 10.00 Lempäälän kirkossa

Tervetuloa mikkelinpäivän perhemessuun koko perheen voimin. Toteuttamassa lapsityön tiimi yhdessä liturgin Manta Jutila ja kanttorin kanssa.

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille

Apua! Koululaisten loma alkaa, mutta vanhemmilla ei ole vielä lomaa. Mikä avuksi?

Lempäälän seurakunta järjestää pikkukoululaisten kesäpäiväleirejä heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin klo 10–15.  Leirit kokoontuvat kolmen viikon ajan kesäkuun alussa. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo, Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leirin hinta on koko kolmelta viikolta 70 €, sis. päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, kaikki tarvikkeet ja muut kulut.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 16.  Linkin ilmoittautumiseen löydät kohdasta kouluikäiset/kesätoiminta.  Ilmoittautumiskaavake aukeaa klikkaamalla kuvaa kyseisen sivun alareunasta.  Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on mennyt perille.  Kaikille leirille mukaan päässeille lähtee leirikirje viikolla 19.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.