Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Huom! Koululaisten kesäpäiväleireistä on tietoa kohdassa kouluikäiset/kesätoiminta

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa perjantaista 14.8 klo 18.00 sunnuntaihin 16.8 klo 14.00.  (mikäli koronavirus tilanne helpottuu)

Tule mukaan iloiseen joukkoon viettämään leirielämää. Leirillä ulkoillaan, tehdään kädentöitä, nautitaan valmiista ruoasta ja saunomisesta. Leiri on tarkoitettu aikuiselle ja alle 14-vuotiaille lapsille. Leiri on maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 1.6. - 10.6.  välisenä aikana arkipäivisin p. 050 5443 353/ Lea Blomqvist.

Kouluun lähtevien oma kirkkohetki

Sunnuntaina 9.8 klo 17 Pyhän Birgitan kirkossa.

Kirkkohetkessä ekaluokkalaiset siunataan koulutielle. Koronarajoitusten vuoksi toivomme siunattavalle ekaluokkalaiselle mukaan vain yhden aikuisen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkohetken jälkeen herkutellaan.

Tarkista perjantaina 7.8 ajankohtaiset koronaohjeet seurakunnan internetsivulta.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.