Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Vauvakirkko

su 8.1. klo 16.00 – 17.00

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Kasteen sunnuntain vauvakirkko Kuljun Majakalla

Seurakunta kutsuu mukaan kaikki vauva- ja pikku lapsiperheet toiminnalliseen vauvakirkkoon. Vauvakirkossa köröttelemme pienten ehdoilla ja laulamme iloisia vauvalauluja. Kirkkohetki kestää noin 45 minuuttia ja kirkon jälkeen on ilmainen keittolounas kaikille.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 11.2. klo 10 - su 12.2. klo 14

Tule mukaan iloiseen joukkoon Tervajärven talvileirille.  Leirillä on paljon mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä.  Leirillä  vanhemmilla on mahdollisuus osallistua pieneen työskentelyyn omista voimavaroista ja vanhemmuudesta.
Leiri on ilmainen.  Leiri on tarkoitettu vanhemmille ja alle 15-vuotiaille lapsille.

Ilmoittautuminen puhelimitse 9.1.- 3.2.  p. 050 5443 353/Lea Blomqvist

Talvirieha

su 19.2.2023 10:00 - 13:00

Myllyrannan tapahtumapuisto, Kirkkopolku 13, 37500 Lempäälä

Tule viettämään laskiaissunnuntaina mukavaa ja liikunnallista ulkoiluhetkeä koko perheen kanssa! Mäenlaskun lisäksi tulossa mukavaa ohjelmaa! Kotiin viemisiksi saat punaiset posket ja hyvän mielen!

OHJELMA:

klo 10 - 1 2 mahdollisuus ratsastaa ponilla (maksutonta, paikalla 2 ponia)

klo 10 - 1 3 * mäenlaskua (tapahtuma-alueella on kuntalaisten itsensä tekemä pulkkamäki, josta voi lasketella. Huom. mäenlasku omalla vastuulla tapahtuman aikana. Otathan oman pulkan tai liukurin mukaan.) * mahdollisuus kisailla pulkkaradalla * lumiukkojen rakentamista ja lumen maalamista (säävaraus) * mahdollisuus paistaa nuotiolla vaahtokarkkeja * mahdollisuus ratsastaa keppihevosradalla ja pelata muistipeliä

klo 10.30 - 11.00 musiikkia ja laululeikkejä /Lempäälän seurakunta * laulu ja säestys: kanttori Sanna Pelvola * Sataman lapsikuoro * laululeikkejä leikittää lastenohjaaja Päivi Lumirae

klo 11.30-12.00 MIMI ja KUKU teatterikonsertti (kesto 1/2 h) Teatterikonsertissa lapset tempautuvat Mimin ja Kukun talviseen satuun, jonka sydämessä on pienten eläin-ja satuystävien: pupun ja lintusen auttaminen yhdessä kylmän talven yli . Lapset pääsevät tanssimaan hahmojen kanssa hauskoja ja helppoja koreografioita Mimin reippaan musiikin tahtiin, saavat hauskoja tehtäviä ja kouluttavat hassua Kukk- leijonaa sekä tekevät taikatemppuja. Konsertin jälkeen Mimi ja Kuku tavattavissa (meet & greet).

klo 11.00 - 13.00 RUOKAILU: Lempäälän seurakunta myy seurakuntatalolla edullisesti hernekeittoa ja laskiaispullia yhteisvastuun hyväksi.  Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 18.3. klo 10 - su 19.3. klo 14

Tule tankkaamaan talvi-iloa koko perheen voimin perheleirille Tervajärvelle.  Leirillä on paljon mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä. Leirin hinta on 15€/aikuinen ja 10€/lapsi alle 4.-vuotiaat ilmaiseksi tai 50€ koko perhe.

Ilmoittautuminen 1.2. - 8.3. Regina Tannille p.040 804 9170

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, AMK

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.