Lapset juoksevat leirikeskuksen pihalla.

Iloa ja elämyksiä – tule mukaan!

Yhden vanhemman perheiden leiri Tervajärven leirikeskuksessa 9.- 11.8.
Katso lisää linkin takaa.

Kummien ja kummilasten leiripäivä Tervajärvellä la 25.5.

Ikimuistoinen päivä yhdessä: seikkailua luonnossa, mukavia kädentöitä ja reipasta leirielämää.
Kummilapsen iäksi toivotaan vähintään 4 vuotta.  Leiripäivä sisältää lounaan ja välipalan.  Leiri alkaa  klo 11. ja päättyy noin klo 17. Leirimaksu aikuiselta 10 € ja lapselta 5 €.
Ilmoittautumiset 15.5. mennessä Lea Blomqvistille.

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille

Apua! Koululaisten loma alkaa, mutta vanhemmilla ei ole vielä lomaa. Mikä avuksi?

Lempäälän seurakunta järjestää pikkukoululaisten kesäpäiväleirejä heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin klo 10–15.  Leirit kokoontuvat kolmen viikon ajan kesäkuun alussa. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo, Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leirin hinta on koko kolmelta viikolta 70 €, sis. päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, kaikki tarvikkeet ja muut kulut.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 16.  Linkin ilmoittautumiseen löydät kohdasta kouluikäiset/kesätoiminta.  Ilmoittautumiskaavake aukeaa klikkaamalla kuvaa kyseisen sivun alareunasta.  Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on mennyt perille.  Kaikille leirille mukaan päässeille lähtee leirikirje viikolla 19.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.