Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa perjantaista 14.2 klo 18.00 sunnuntaihin 16.2 klo 14.00.

Tule mukaan iloiseen joukkoon viettämään leirielämää. Leirillä ulkoillaan, tehdään kädentöitä, nautitaan valmiista ruoasta ja saunomisesta. Leiri on tarkoitettu aikuiselle ja alle 14-vuotiaille lapsille. Leiri on maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 13.1.-6.2.2020 välisenä aikana arkipäivisin p. 050 5443 353/ Lea Blomqvist.

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa lauantaista 14.3 klo 11 sunnuntaihin 15.3 klo 13.00.

Tule mukaan nauttimaan yhdessäolosta ja leirielämästä. Ulkoillaan, tehdään kädentöitä ja monenlaista muuta puuhaa sekä herkutellaan ja saunotaan. Leirin hinta on 15€/aikuinen, 10€/lapsi tai 50€/perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Leirin teemana on kestävä kehitys, lajittelu ja kierrätys: Jätevuoren valloitus, Muovin matka-peli, Ekopolku, Uusiokäyttö jne.

Ilmoittautuminen 2.3.-6.3  arkipäivisin Regina Tannille p. 040 804 9170

Perhemessu palmusunnuntaina 5.4. klo 10. Lempäälän kirkossa (peruttu)

Perhemessu on pääsiäisen ajan ihan oma lapsiperheiden messu.  Messussa pääsette seuraamaan pääsiäisen tapahtumia kirkkoon rakennettujen pääsiäisalttareiden avulla.  Messu on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen.  Mukana on lapsikuoro.  Kirkon jälkeen kirkkokahvit ja lapsille pieni yllätys.

Kummien ja kummilasten leiripäivä la 23.5. klo 10. -16. Tervajärven leirikeskuksessa (peruttu)

Yhteinen elämyspäivä molemmille!

Seikkailua luonnossa, kädentöitä je reipasta leirielämää.  Lapsen iäksi toivotaan vähintään neljä vuotta.  Hintä 10€/aikuinen ja 5€/lapsi, sisältää lounaan ja välipalan.  Ilmoittautuminen 11.5. mennessä lea.blomqvist@evl.fi (merkitse nimet, ruoka-aineallergiat, lapsen ikä ja osoite, johon leirikirje lähetetään)

Tervetuloa mukaan!

Muskarimessu su 24.5. klo 10. Lempäälän kirkossa (peruttu)

Iloista laulua, soitintin helinää ja lasten ääniä.  Musiikillisin keinoin toteutettu lasten oma keväinen muskarimessu.  Mukana myös lapsikuoro ja Helganuorten kantelekuoro.

Tervetuloa koko perhe, mummit ja vaarit!

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.