Hengellisen kasvun paikkoja kaikenikäisille naisille

Seurakunnassa on vireää toimintaa naisille.

Kerran kuussa maanantaisin on naistenilta, joka kokoontuu Kuljun Majakassa. Mukana on ilahduttavalla tavalla kaikenikäisiä naisia. Iltojen ohjelmaan kuuluu alustus, keskustelua, laulua, rukousta sekä tarjoilua. Alustajat ovat eri elämänalueilla vaikuttavia ja kiinnostavia nimiä läheltä ja kaukaa.

Vuosittain Marian ilmestyspäivänä on kirkolla naistenpäivä. Silloin yhteisen messun lisäksi kokoonnutaan jonkun teeman äärelle Lempoisten seurakuntataloon. Syksyllä taas on yhteisen leirin aika Tervajärvellä. Kaamosaikaan ajoittuva leiri rentouttaa ja auttaa jaksamaan.

Näiden lisäksi naisille on oma raamattupiiri Kuljun vanhassa seurakuntatalossa joka toinen perjantai sekä aika ajoin yhteisiä retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

Naistenillan, raamattupiirin ja kaiken muunkin naisten toiminnan järjestää tavallisista seurakuntalaisista koostuva rento porukka. Osallistuminen järjestelyihin tai vaikka alustusten pito ovat myös mahdollisuus osallistua oman seurakunnan naisten toimintaan.

Tervetuloa mukaan rakentumaan naisena Jumalan valtakunnassa!