Hengellisen kasvun paikkoja kaikenikäisille naisille

Seurakunnassa on vireää toimintaa naisille.  

Naisteniltoja järjestetään aina kuukauden toisena maanantaina syyskuusta toukokuun. Kokoontumiset on Kuljun Majakassa. Mukana on ilahduttavalla tavalla kaikenikäisiä naisia. Iltojen ohjelmaan kuuluu alustus, keskustelua, laulua, rukousta sekä tarjoilua. Alustajat ovat eri elämänalueilla vaikuttavia ja kiinnostavia nimiä läheltä ja kaukaa.

Keväällä vietetään naistenpäivää. Silloin yhteisen messun lisäksi kokoonnutaan jonkun teeman äärelle. Syksyllä  on yhteisen leirin aika Tervajärvellä. Kaamosaikaan ajoittuva leiri rentouttaa ja auttaa jaksamaan.

Näiden lisäksi naisille on oma raamattupiiri Kuljun vanhassa seurakuntatalossa joka toinen perjantai sekä silloin tällöin yhteisiä retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

Naistenillan, raamattupiirin ja kaiken muunkin naisten toiminnan järjestää tavallisista seurakuntalaisista koostuva rento porukka. Osallistuminen järjestelyihin tai vaikka alustusten pito ovat myös mahdollisuus osallistua oman seurakunnan naisten toimintaan.

Tervetuloa mukaan rakentumaan naisena Jumalan valtakunnassa!

Haluatko tulla mukaan järjestämään toimintaa? Tai haluatko saada nopeasti tietoa tapahtumista ja liittyä naistyön Whatsapp-ryhmään? Ota yhteyttä terhi.palvanen@lempaala.fi tai elina.korkee@elisanet.fi.