Perhekerho on kiva kohtaamispaikka

Kahvipöytä on katettu valmiiksi, tarjolla on hyvää seuraa ja lapsille mukavaa tekemistä. Missä? Lempäälän seurakunnan perhekerhossa! Eri puolilla Lempäälää kokoontuvissa kerhoissa voi istahtaa hetkeksi alas, juoda valmista kahvia ja jutella samassa elämäntilanteessa olevien muiden vanhempien kanssa.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon voivat tulla mukaan jo ihan pienet sekä vähän isommatkin oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa ja mahdollisuus vapaaseen seurusteluun ja leikkiin  Perhekerho tarjoaa vanhemmalle, hoitajalle tai isovanhemmalle mahdollisuuden tavata muita aikuisia mukavan yhdessäolon merkeissä.  Lapset saavat uusia leikkikavereita ja mukavaa tekemistä arkeen.

Perhekerhot kokoontuvat aamupäivisin. Kerhoon ovat kaikki tervetulleita – ikään katsomatta ja ilman ilmoittautumista.

Perhekerho (Huiskun matkassa - perheperjantait) kokoontuu eri puolilla Lempäälää ulkoillen kello 10–12. Tällä hetkellä ei sisätiloissa järjestetä kokoontuvaa toimintaa.

Huiskun matkassa -perheperjantait klo 10-12

Katso alla olevasta ohjelmasta, missä perhekerho kokoontuu minäkin perjantaina ja tule mukaan!

• 14.1. Kuka laskee pisimmälle -mäenlaskua Myllyrannassa. (Kirkkopolku 13) *
  • 21.1. Lumitaidetta -maalataan ja muotoillaan Vanhassa pappilassa.(Rovastintie 3) *
  • 28.1. Huiskuhiihdot -harjoitus tekee mestarin ja kaikki saa mitalin Sääksjärven pikku pururadalla. (Karhumäentien päässä) Omat hiihtovarusteet.
  • 4.2. Lumiseikkailua Kuljun vanhan srk-talon pihapiirissä. (Seurakuntatalontie 12) *
  • 11.2. Runoja ja rusettiluistelua Nurmen rukoushuoneella (Nurkkilantie) Omat luistimet ja kypärät. *
  • 18.2. Ulkona kuin lumiukko -rakennustalkoot Koivunokalla. (Koivukärjentie) *
  • 25.2. Nappaako? -kokeillaan pilkkimistä, paikka vielä avoiin.

Lapsilla voi mukana olla omat eväät. *-merkityistä paikoista löytyy nuotio. Pakkasrajana pidämme -15 astetta ja huomioithan sään mukaisen vaatetuksen. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Torstaisin

• Sääksjärvellä, Satamassa (Pitkäahteentie 14)

Perjantaisin

• Kuljun Majakassa (koulun yhteydessä, Tampereentie 262)
  • Hakkarissa (Hakkarin yrittäjätalolla, Kaakisentie 1)
  • Lempäälässä (Lempäälä-talossa, Manttaalitie 15 A 1, seurakunnan toimitilat)
  • Nurmen rukoushuoneella(Nurkkilantie, koulun pihaa vastapäätä) Huom! kokoontumisaika klo 9.30 - 11.30

Vauvakahvila Pikku Nuppu

Toiminta tauolla vallitsevan koronatilanteen johdosta.

• Vauvoille ja vanhemmille suunnattu vauvakahvila Pikku Nuppu kokoontuu tiistaisin kello 14–15.30 Kuljun Majakassa (Tampereentie 262, koulun yhteydessä)