Perhekerho on kiva kohtaamispaikka

Kahvipöytä on katettu valmiiksi, tarjolla on hyvää seuraa ja lapsille mukavaa tekemistä. Missä? Lempäälän seurakunnan perhekerhossa! Eri puolilla Lempäälää kokoontuvissa kerhoissa voi istahtaa hetkeksi alas, juoda valmista kahvia ja jutella samassa elämäntilanteessa olevien muiden vanhempien kanssa.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon voivat tulla mukaan jo ihan pienet sekä vähän isommatkin oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa ja mahdollisuus vapaaseen seurusteluun ja leikkiin  Perhekerho tarjoaa vanhemmalle, hoitajalle tai isovanhemmalle mahdollisuuden tavata muita aikuisia mukavan yhdessäolon merkeissä.  Lapset saavat uusia leikkikavereita ja mukavaa tekemistä arkeen.

Perhekerhot kokoontuvat aamupäivisin. Kerhoon ovat kaikki tervetulleita – ikään katsomatta ja ilman ilmoittautumista.

Olemme syyslomalla viikon 42.

Perhekerhot kokoontuvat viikoittain aina kello 10–12:

​Perhekerhot kokoontuvat jälleen sisätiloissa.

Torstaisin

• Sääksjärvellä, Satamassa (Pitkäahteentie 14)

Perjantaisin

• Kuljun Majakassa (koulun yhteydessä, Tampereentie 262)
  • Hakkarissa (Hakkarin yrittäjätalolla, Kaakisentie 1)
  • Lempäälässä (Lempäälä-talossa, Manttaalitie 15 A 1, seurakunnan toimitilat)
  • Nurmen rukoushuoneella(Nurkkilantie, koulun pihaa vastapäätä) Huom! kokoontumisaika klo 9.30 - 11.30

Perhekerhojen teemat syksyllä 2021

• Viikko 39 Enkeleitä onko heitä? -Mikkelinpäivä
  • Viikko 40 Iltahetkellä
  • Viikko 41 Mitä kummaa näinkään... -syyspuuhia
  • Viikko 42 Syysloma
  • Viikko 43 Hei, hei heijastin
  • Viikko 44 Tänään sytytän kynttilän - pyhäinpäivä
  • Viikko 45 Onnea Iskä!
  • Viikko 46 #Mulla on väliä -Lapsen oikeuksien päivän naamiaiset
  • Viikko 47 Adventin aika
  • Viikko 48 Itsenäisyyspäivä
  • Viikko 49 Joulutunnelmissa -tonttulakki mukaan.

Vauvakahvila Pikku Nuppu

• Vauvoille ja vanhemmille suunnattu vauvakahvila Pikku Nuppu kokoontuu tiistaisin kello 14–15.30 Kuljun Majakassa (Tampereentie 262, koulun yhteydessä)