Klaarat

Klaarat-kuoro on naisten oma kuoro, joka kokoontuu joka toinen maanantai klo 12-14 Lempoisten srk-talolla. Harjoituksemme päättyvät aina yhteiseen kahvihetkeen.

Klaarat harjoittelevat välillä vähän haastavampiakin (3-4 äänisiä) lauluja, sillä joukossa on paljon kuoro-osaamista nuoruuden päiviltä!

Soita ja tiedustele lisää kuoronjohtaja Kaisa Naukkariselta (p.050-5443345) .

Tervetuloa tutustumaan!

Klaarat kuoro
johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.