Muskariin!

Perhemuskarissa pääsevät vauvat ja ihan pienet taaperot musisoimaan. Perhemuskari kokoontuu kerran viikossa sekä  kirkossa että Kuljun Majakassa. Ryhmiä vetää kanttori ja lastenohjaaja yhdessä.

Muskarissa vietetään toiminnallinen puolituntinen, jossa aivan pienetkin viihtyvät. Siellä lauletaan, soitetaan, leikitään ja liikutaan musiikin mukaan ja samalla opetellaan musiikin peruskäsitteitä ja rytmiikkaa. Laulut ja laululeikit ovat iloisia ja helppoja, ja niitä on mukava laulella lasten kanssa vielä kotona.

Perhemuskarissa käytetään uudenlaisia rytmisoittimia. Ryhmillä on myös omia esiintymisiä esimerkiksi perhekirkoissa. Muskari on maksuton.

Molemmissa muskareissa on ryhmät sekä ihan pienille 4kk - 1v. että hiukan isommille taaperoille 1-3v.  Mikäli haluat sisarukset samaan ryhmään, ilmoita heidät taaperoryhmään.  Kuljun taaperoryhmä on tällä hetkellä täynnä.  Molempiin vauvaryhmiin ja Lempäälän kirkon taaperoryhmään mahtuu edelleen.

Uudet muskarit aloittavat jälleen 5.9.2019.  Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä (klikkaa kuvaa) 20.5. alkaen.

lastenohjaaja

Arkityöni koostuu kerhotyöstä, päiväkotityöstä ja varhaisnuorten kokkikerhosta. Lapsityön tärkein tehtävä on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Tarjoamme myös laadukasta varhaiskasvatusta. Parasta työssäni ovat iloiset lapset ja tyytyväiset vanhemmat. Vapaalla rakennan ja sisustan mökkiä sekä teen käsityötä.

lastenohjaaja

Lapsityössä pyrimme lapsilähtöiseen toimintatapaan. Parasta työssäni on pienten kerholaisten kanssa puuhaileminen, erilaisten perheiden kohtaaminen sekä mukavat työkaverit. Vapaa-aikanani luen ja lenkkeilen labradorinnoutajamme kanssa. Loma-aikoina suuntaan usein perheen kanssa ulkomaille.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.