Muskariin!

Perhemuskarissa pääsevät vauvat ja ihan pienet taaperot musisoimaan. Perhemuskari kokoontuu kerran viikossa sekä  kirkossa että Kuljun Majakassa. Ryhmiä vetää kanttori ja lastenohjaaja yhdessä.

Muskarissa vietetään toiminnallinen puolituntinen, jossa aivan pienetkin viihtyvät. Siellä lauletaan, soitetaan, leikitään ja liikutaan musiikin mukaan ja samalla opetellaan musiikin peruskäsitteitä ja rytmiikkaa. Laulut ja laululeikit ovat iloisia ja helppoja, ja niitä on mukava laulella lasten kanssa vielä kotona.

Perhemuskarissa käytetään uudenlaisia rytmisoittimia. Ryhmillä on myös omia esiintymisiä esimerkiksi perhekirkoissa. Muskari on maksuton.

Uudet muskarit aloittavat jälleen syyskuun alussa 2019.  Lisätietoja muskareista tältä sivulta toukokuun puolessa välissä ja kirkonportista, joka ilmestyy 21.8.   Ilmoittautua voi 20.5. alkaen puhelimitse Lea Blomqvistille p. 050 5443 353.

lastenohjaaja

Arkityöni koostuu kerhotyöstä, päiväkotityöstä ja varhaisnuorten kokkikerhosta. Lapsityön tärkein tehtävä on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Tarjoamme myös laadukasta varhaiskasvatusta. Parasta työssäni ovat iloiset lapset ja tyytyväiset vanhemmat. Vapaalla rakennan ja sisustan mökkiä sekä teen käsityötä.

kanttori

Ajattelen musiikin olevan Jumalan luomaa ja lahjaa. Musiikin välityksellä on mahdollista päästä niihin surun ja ilon sopukoihin, joihin sanat eivät yllä.

Omaan työviikkooni kuuluu kuoroharjoituksia, käyntejä eri laitoksissa, lasten muskareita, kirkollisia toimituksia ja messuja. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja koskettavinta erilaisten ihmisten kohtaamiset. Arkeeni kuuluu myös monenlaista suunnittelua, nuottien etsimistä, sovittamista ja harjoittelemista. Vapaa-aikanani liikun, luen, neulon ja musisoin.

lastenohjaaja

Lapsityössä pyrimme lapsilähtöiseen toimintatapaan. Parasta työssäni on pienten kerholaisten kanssa puuhaileminen, erilaisten perheiden kohtaaminen sekä mukavat työkaverit. Vapaa-aikanani luen ja lenkkeilen labradorinnoutajamme kanssa. Loma-aikoina suuntaan usein perheen kanssa ulkomaille.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.