Lempäälän seurakunnan perhemuskarissa leikitään huiveilla

Muskariin!

Perhemuskarissa pääsevät vauvat ja ihan pienet taaperot musisoimaan. Perhemuskarit kokoontuvat kerran viikossa sekä Lempäälän kirkossa , Kuljun Majakassa että Sääksjärven Satamassa.  Ryhmiä vetää kanttori ja lastenohjaaja yhdessä.

Muskarissa vietetään toiminnallinen puolituntinen, jossa aivan pienetkin viihtyvät. Siellä lauletaan, soitetaan, leikitään ja liikutaan musiikin mukaan ja samalla opetellaan musiikin peruskäsitteitä ja rytmiikkaa. Laulut ja laululeikit ovat iloisia ja helppoja, ja niitä on mukava laulella lasten kanssa vielä kotona.

Maksutonta toimintaa 

Perhemuskarissa käytetään uudenlaisia rytmisoittimia. Ryhmillä voi olla myös omia esiintymisiä esimerkiksi perhemessuissa. Muskari on maksuton. 

Muskareissa on ryhmät sekä ihan pienille 4kk - 1v. että hiukan isommille taaperoille 1-3v.  Mikäli haluat sisarukset samaan ryhmään, ilmoita heidät taaperoryhmään. 

Syksyllä muskareita järjestetään maanantaisin Kuljun Majakalla, tiistaisin Sääksjärven Satamassa ja torstaisin Pyhän Birgitan kirkossa.

Ilmoittautuminen syksyn perhemuskareihin alkaa maanantaina 19.8 klo 17.00 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Perhemuskarit aloittavat toimintansa viikolla 36.

 

Lempäälän seurakunnan perhemuskarissa muskariopettajat

Ota yhteyttä

lastenohjaaja

Lapsityössä pyrimme lapsilähtöiseen toimintatapaan. Parasta työssäni on pienten kerholaisten kanssa puuhaileminen, erilaisten perheiden kohtaaminen sekä mukavat työkaverit. Vapaa-aikanani luen ja lenkkeilen labradorinnoutajamme kanssa. Loma-aikoina suuntaan usein perheen kanssa ulkomaille.

lastenohjaaja

Olen ohjaajana päiväkerhoryhmissä ja perhekerhossa. Tärkeää työssäni on Jumalan rakkauden välittäminen ja parasta ovat lasten sekä vanhempien iloiset ja tyytyväiset kasvot. Vapaa-aikanani harrastan avantouintia, siinä keho ja mieli rentoutuvat.