Apua riippuvuuksiin

Päihteiden liiallinen käyttö tai peliriippuvuus aiheuttaa usein tukun muita ongelmia. Voit joutua esimerkiksi taloudellisiin vaikeuksiin, kokea ongelmia ihmissuhteissa ja koko elämänlaatusi voi laskea. Tule keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa, miten tilannettasi voisi helpottaa. Käymäsi keskustelu on aina luottamuksellinen. Yhdessä voimme etsiä ratkaisua, jotta ongelmasi eivät kasaudu.

Voit varata diakoniatyöntekijältä ajan keskusteluun diakoniatoimistoon tai sopia kotikäynnistä.

Seurakunnan päihdetyössä järjestetään
  • Patu ryhmätoimintaa
  • Patujen raamattupiiri
  • saunapäiviä
  • retkiä
  • leirejä

Päihdetyö, Työttömät

”Nauti elämän pienistä iloista!”

Työsaralleni kuuluu päihde- ja vankilatyö. Parasta on mahdollisuus auttaa ihmisiä, kulkea heidän rinnallaan eri elämänvaiheiden läpi ja muistaa heitä rukouksin.
Vapaapäivinäni nukun pitkään ja nautin arjesta kiireettä. Pidän luonnossa liikkumisesta ja teen käsitöitä. Seurakunnan tärkein tehtävä on armon ja hyväksynnän välittäminen jokaiselle.