Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja kuolleista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 18.9.2022

Kastettu: Niklas Mikael Levonoja, Liisa Kaarina Virtanen, Ellen Anja Adele Jalaskoski, Viivi-Lotta Olivia Hassinen.

Kuollut: Tuula Talvikki Kiikkerä 89 v, Arvo Armas Saarni 86 v,  Olavi Henrik Mukka 80 v.

Kirkossa luetut 11.9.2022

Kastettu: Oiva Vilho Eemeli Helanti, Jedi Juhani Alanen, Samuel Tapani Saarinen, Aino Maria Elina Ojala, Salme Helmi Maria Kujanen, Iivo Tapani Johannes.
Kuollut:  Pertti Päiviö Korte 78 v, Eija Orvokki Kilpiäinen 65 v, Onni Toivo Tapani Österberg 3 pv.