Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja kuolleista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 2.8.2020

Kastettu: Atte Eelis Peltola

Avioliittoon aikovat: Jenni Johanna Myllyniemi ja Mikko Kalevi Vilkman, Tuomas Kristian Korkee ja Kaisa Aino Johanna Laurell

Kuollut: Aili Sanelma Helminen 85 v, Mila Kerttu Kristiina Viitanen 1 pv.

Kirkossa luetut 26.7.2020

Kastettu: Mette Isla Maria Ojala, Veera Emilia Saarela, Ukko Alvar Juhani Helminen, Emma Olivia Ravantti, Konsta Viljami Jaakkola, Lukas Aalek Johannes Pekkala

Avioliittoon aikovat: Reetta Kristiina Soini ja Mikko Valtteri Ylimäki Vantaankosken srksta

Kuollut: Antti Kalevi Helminen 94 v, Hannu Tapio Kylmäniemi 65 v.