Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja kuolleista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot, tied. p. 050 544 3302.

Kirkossa luetut 6.6.2021

Kastettu: Senni Laura Henriikka Lehtinen, Iivari Arvo Akatius Helin, Vivi Vellamo Häggman, Anton Otto Rafael Pamppunen, Emilia Ama Elisabeth Monto, Adele Eleanor Kriikula, Adele Evelin Raikamo ja Ida Anna Karoliina Saarinen.

Avioliittoon aikovat: Jouni Ari Kalevi Ojanperä ja Anna-Maija Pajula, Jussi Eemeli Miettinen ja Kaisa Emilia Tuunanen.

Kuollut: Lempi Maria Aimolahti 92 v.

Kirkossa luetut 30.5.2021

Kastettu: Helka Kristiina Laitila, Julius Valo Viljami Saukonoja, Max Noel Alvari Ahila.

Kuollut: Irma Hellin Pekki 95 v, Laura Saimi Maria Räsänen 93 v, Hilkka Anna-Liisa Viljanen 89 v, Siiri Kyllikki Haavisto 81 v ja Tauno Antero Lehtimäki 74 v.