Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja kuolleista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 23.1.2022

Kastettu: Lilja Oona Matilda Lipponen, Tomas Rafael Hyvärinen,  Dana Ella Elisabeth Bothas, Hannele Pauliina Perälä.

Avioliitton aikovat: Ville Matias Ranua ja Tilda Wilhelmiina Laitila.
Kuollut: Aune Anita Mikola 91 v.

Kirkossa luetut 16.1.2022

Kastettu: Emma Juulia Kyrölä, Kasper Viljami Herttua, Leevi Toivo Viljami Laakso, Nila Maria Luuppala, Pihla Vanessa Salo, Luca Mikael Heikkinen.
Kuollut: Helvi Maria Sotavalta 95 v,  Mirjam Suoniemi 86 v, Sinikka Orvokki Ahonen 85 v.