Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja kuolleista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla.

Kirkossa luetut 22.1.2023

Kastettu: Saana Josefiina Taponen, Valma Iiris Loviisa Kukkonen ja Neo Veikko Mikael Tuominen.

Kuollut: Mirja Marjatta Ahonen 82 v, Risto Sakari Välimäki 77 v, Airi Kaarina Lamppu 74 v ja Ari Juhani Laiho 69 v.

Kirkossa luetut 15.1.2023

Kastettu: Selja Isla Aliina Vuorinen, Emilia Aino Sofia Saari, Senja Elle Amalia Jokiniitty.

Kuollut: Eini Siviä Härikkä 98 v, Anja Maj-Lis Keso 96 v, Sirkka-Liisa Anttila 85 v, Aino Sisko Irene Lajunen 84 v, Jarmo Kalevi Korpela 67 v, Arja Marja-Leena Mäenpää 67 v ja Milja Susanna Lampinen 2 v.