Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja hautaan siunatuista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 18.8.2019

Kastettu: Bea Saimi Sofia Bothas, Joose Julius Pätsi, Luka Juhani Laurila, Oula Aleksanteri Salmela, Elea Sofia Kämäräinen.

Avioliittoon aikovat: Akseli Mauri Olavi Haliseva ja Mari-Liina Prei.

Kuollut: Ritva Helena Palmu 87 v, Sirpa Liisa Kristiina Vartiainen 71 v, Pentti Tapio Nyström 62 v, Viljami Olavi Nikkanen 3 v.

Kirkossa luetut 11.8.2019

Kastettu: Enni Vanamo Vuolle, Petra Ilona Poikkimäki, Linda Helena Hällström ja Lionel Onni Ossian Sipiläinen.
Avioliittoon aikovat: Ville Veli Valtteri Helo ja Janna Tuulikki Raiskio sekä Tero Petteri Korpela ja Mari Sofia Kylmälahti.
Kuollut: Manu Tapani Nieminen 44 v ja Helka Emma Koiranen 76 v.