Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja hautaan siunatuista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 20.1.2019

Kuollut: Jorma Pärttyli Ojala 94 v, Marjatta Iso-Tuisku 68 v ja Pekka Juhani Pääskynen 66 v.
Kastettu: Miika Matias Lehtinen, Eeli Alvar Kolehmainen, Lianna Lumi Aleksandra Purma ja Oiva Johannes Haapaniemi.

Kirkossa luetut 13.1.2019

Kuolleet: Väinö Ilmari Virtanen 88 v, Pentti Jalmari Välimäki 86 v, Aino Aulikki Rekola 71 v ja Ari Kalevi Rosenqvist 70 v.
Kastetut: Miika Matias Lehtinen, Eeli Alvar Kolehmainen, Aate Ossian Luoto Vanhala ja Neela Adeliina Nurmesjärvi.

Joulun aikaan 23.12.2018 kirkossa luetut nimet jäivät pois nettisivuilta

Myöskään Lempäälän-Veslahden Sanomat ei ilmestynyt joulun aikaan. Pahoittelumme! Tiedot ovat tässä:
Kuolleet: Ritva Annikki Lahtinen 74 v ja Anne Maarit Seppälä 65 v.
Kastetut: Saana Emma Helena Vuorenmaa, Iisa Matilda Sädekoski, Harri Erik Oskari Temonen ja Justus Johannes Sorvaniemi.