Nimikkolähetit - työssä ympäri maailmaa

Lempäälän seurakunnalla on viisi nimikkolähettiä tai -perhettä eri puolilla maailmaa. Sen lisäksi seurakunta tukee neljää eri nimikkokohdetta Afrikassa, Lähi-idässä ja Kaakkois-Aasiassa. Läheteille ja kohteisiin suunnattu taloudellinen tuki kanavoidaan kirkon lähetysjärjestöjen kautta.

Nimikkolähetit ja -kohteet vuonna 2019

1. Arvo Survo, Inkerin kirkko / Venäjä (Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry, SLEY)

2. Kirsi ja Risto Leikola, Etiopia (Suomen Lähetysseura, SLS)

3. Alan Brown, Papua-Uusi-Guinea (SLS)