Paljon nuoria ryhmäkuvassa, kuvassa esillä kaikkien kädet.

Morjensta morjens - täällä Hope! 

Eksyit jotenkin tänne. Toivottavasti löydät sen, mitä etsit. Jos olet uusi paikkakunnalla, niin helpoiten tavoitat nuorisotyöntekijät toiminnan melskeessä. Lähde rohkeasti mukaan! Jos jokin asia mietityttää tai jännittää, kannattaa vaikka soittaa tai laittaa viestiä. Vastauspalvelumme toimii 24/7. Yhteystiedot tuossa alla.

Lempäälän nuori seurakunta on paikka, jossa saa olla oma itsensä, saa etsiä suhdetta Jeesukseen ja elää rauhassa kristittynä. 

Viikkotoimintaa

Viikkotoimintaa on! Raamikset ja nuortenillat kotikolossa Hopella Hakkarissa, sählyä Sääksjärven koululla ja täysikäisten SuperGuyz ja SuperGirlz Terviksellä. Majakkamessu kokoaa yhteen porukkaa ja päättelee viikon sunnuntaisin kello 16 Kuljun Majakassa.

Lisäksi syksyllä legendaarinen nuorten syysleiri, keväällä maailman paras pääsiäisleiri, marraskuussa reissu Maata Näkyvissä -festareille Turkuun ja sokerina pohjalla vuosittain tammikuun alussa iso nuorisohäppening Uusi Alku!

Somekanavia

Näistä infoa lisää somessa ja Hopella lähempänä tapahtumia.

Ajankohtaiset tapahtumatiedot: Instagram: @hopeinsta, Snapchat: hopesnappi, You Tube: hopetube, Tiktok: Hopett.

Ai niin ja vielä Isoskoulutus! Kysy siitä lisää Iralta.

Tervetuloa mahtavaan jengiin, tervetuloa kotiin!

Hopen snapchatin littymiskuvake. Kuva ei ole linkki.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista, opettamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Vastaan nuorten aikuisten toiminnasta ja nuorten raamiksista. Lisäksi tapaan nuoria leireillä, nuortenilloissa nuorten tapahtumissa sekä kotikäynneillä ja kahvilla. Tavoitteenani on, että työni kautta tekisin nuorille helpommaksi uskoa hyvään Jumalaan ja että kukin voisi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Olen tuore aviomies, harrastan bänditouhuja, lukkopainia, uniongelmia, vaeltamista ja reissaamista - eri maita on käytynä enemmän kuin minulla on ikävuosia :)

nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö

Työni on nuorten kohtaamista, opettamista ja auttamista. On hienoa kun huomaan, että nuori uskaltaa olla juuri sitä mitä on ja löytää näin suunnan elämäänsä. Evankeliumin kertominen ja lähimmäisten auttaminen on tärkeintä kirkon työssä. Rentoudun kalastelemalla ja nikkaroin kotona kaikenlaista, lisäksi käyn kuntosalilla.