Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakka

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Kuljun seurakuntatalo Majakka sijaitsee koulun yhteydessä. Seurakunnalla on tilaa kaikkiaan 470 neliömetriä, ja lisäksi on käytössä yhteisiä tiloja koulun kanssa. Omia tiloja ovat päiväkerho- ja juhlatilat, takkahuone, sauna, toimisto ja hiljentymishuone.

Koulun ruokasali muuttuu tarvittaessa kirkkosaliksi, kun tilan takaosan paljeovet vedetään sivuun ja alttari otetaan esiin. Seurakunnan päiväkerhot voivat käydä koulun liikuntasalissa. Myös nuorisotyön kerhot käyttävät liikuntasalia.

Tiloja voi vuokrata.

Tilojen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila.

Lue lisää Tilavuokrat

Lastenhoitohuone

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Majakkamessu

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262

Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi.

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.