Tule joukkoomme, meitä on jo monta

A-Men-miehet kokoontuvat joka kuun kolmas keskiviikko Tervajärven leirikeskuksessa (syyskuu–huhtikuu). Kello 18 alkaen saunotaan, uidaan ja päästään sanankuuloon ja rukoukseen. Ja tietty ne leppoisat iltakahvit! Tule kirjavaan joukkoomme juttelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta.  Jokaisella meillä on oma tarinamme ja jokainen meistä saa olla oma itsensä – löylyn lämmössä juttelemme luottamuksellisesti. Touko–kesäkuun vaihteessa siirrytään saunomaan viikottain Vanhan pappilan saunalle, jossa sauna lämpenee aina torstai-iltaisin klo 18. Nämä miesten kesäsaunat jatkuvat elokuulle saakka.

Teemme välillä myös retkiä ja vuosittain syksyllä meillä on miesten oma teemapäivä.

Miehillä on myös joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona aamupuuro kirkon vastapäätä kahvila Olkkarissa kello 7–8. Nautimme puuroa ja saamme kuulla alustuksen ajankohtaisesta asiasta.

Tule mukaan, löydä itsellesi paikka Lempäälän seurakunnassa!