Tukea parisuhteeseen ja vanhemmuuteen

Parisuhdetyö

Toimiva parisuhde luo edellytykset koko perheen hyvinvoinnille.  Hyvän parisuhteen eteen kannattaa tehdä työtä ja etsiä hyviä, juuri omalle perheelle toimivia vuorovaikutustapoja.  Lempäälän seurakunta järjestää parisuhdetapahtumia ja luentoja parisuhteeseen liittyvistä asioista.  Tulkaa mukaan ja rikastakaa yhteistä elämäänne! Lisätietoja saat varhaiskasvatuksen ohjaaja  Anne Luokolta (anne.luoko@evl.fi)

Varavirta – uutta virtaa äideille

Äideille suunnatun voimavararyhmän tarkoituksena on erilaisin toiminnallisin menetelmin saada aikaa itselle, oman elämän pohdinnoille, pysähtymiselle ja rentoutumiselle.  Ryhmässä on aikaa sekä ohjatuille yksilöllisille tehtäville että yhteiselle keskustelulle.  Ryhmä järjestetään kerran vuodessa, yleensä syksyisin.  Mukaan mahtuu kymmenen äitiä kerrallaan.

Kamalat äidit - vertaistukea murrosikäisten äideille

Oletko sinä murrosikäisen nuoren äiti ja kaipaat tukea arjen haasteisiin? Haluaisitko tukea toisia samassa elämäntilanteessa olevia äitejä ja toimia Kamalat äidit -vertaisryhmässä ohjaajana?

Kamalat äidit on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Vertaisryhmät kokoontuvat yhteensä 10 kertaa joka toinen viikko noin 1,5 tuntia kerrallaan.

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit toiminnasta ja haluaisit mukaan ryhmään tai kouluttautua vertaisryhmänohjaajaksi, ota yhteyttä: Risto Tuominen/MLL Lempäälä risto.tuominen@lempaala.fi  tai Regina Tanni/ Lempäälän seurakunta regina.tanni@evl.fi

Lisätietoja toiminnasta: www.kamalataidit.fi

Kuva Kamalat äidit -toiminnan logosta, jossa on puhekuplan sisällä sydämiä ja teksti
varhaiskasvatuksen ohjaaja