Tukea parisuhteeseen ja vanhemmuuteen

Parisuhdetyö

Toimiva parisuhde luo edellytykset koko perheen hyvinvoinnille.  Hyvän parisuhteen eteen kannattaa tehdä työtä ja etsiä hyviä, juuri omalle perheelle toimivia vuorovaikutustapoja.  Lempäälän seurakunta järjestää parisuhdetapahtumia ja luentoja parisuhteeseen liittyvistä asioista.  Tulkaa mukaan ja rikastakaa yhteistä elämäänne! Lisätietoja saat varhaiskasvatuksen ohjaaja  Anne Luokolta (anne.luoko@evl.fi)

Rakkauslauluilta Lempäälä Love

ke 13.11. kello 18.30 - kello 20.00  Pyhän Birgitan kirkossa

Lempääläläisten parien omia rakkauslaulutoiveita ja tarinoita toiveiden takaa. Nenäliina mukaan!
Musiikissa Peter ja Laura Joukainen, Henry Kuronen & Pirkan Opiston Uuden Musiikin Rock-kuoro.
Sadalle ensimmäiselle taloudelle jaossa ilmainen parisuhdeämpäri!
Vapaa pääsy.

Illan kesto noin 1,5 tuntia.
Lastenhoitoa tarjotaan noin 30 lempääläläiselle lapselle ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja lastenhoidon varaukset ma 4.11. mennessä: sanna.karvinen@lempaala.fi
Illan järjestävät: Lempäälän kunnan varhaiskasvatus ja perhe- ja sosiaalipalvelut sekä Lempäälän seurakunta

Kamalat äidit - vertaistukea murrosikäisten äideille

Oletko sinä murrosikäisen nuoren äiti ja kaipaat tukea arjen haasteisiin?

Kamalat äidit on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja mm.

• arjen tilanteita,
  • rajojen asettamista,
  • omaa nuoruutta,
  • niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat.

Vertaisryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Vertaisryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa, pääsääntöisesti joka toinen viikko noin 1,5 tuntia kerrallaan.

Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 23.1.2020 klo 17.30 kahvila Olkkarissa, Tampereentie 4.

Muut kokoontumiset torstaisin 6.2, 20.2, 5.3, 19.3, 2.4, 16.4, 7.5 ja 14.5 klo 17.30 kahvila Olkkarissa ja viimeinen kokoontuminen 4.6. 2020 klo 17.30 Vanhan Pappilan saunalla.

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit toiminnasta ja haluaisit mukaan ryhmään ilmoittaudu Regina Tannille regina.tanni@evl.fi tai puh. 040 804 9170

Lisätietoja toiminnasta: www.kamalataidit.fi

Varavirta – uutta virtaa äideille

Äideille suunnatun voimavararyhmän tarkoituksena on erilaisin toiminnallisin menetelmin saada aikaa itselle, oman elämän pohdinnoille, pysähtymiselle ja rentoutumiselle.  Ryhmässä on aikaa sekä ohjatuille yksilöllisille tehtäville että yhteiselle keskustelulle.  Ryhmä järjestetään kerran vuodessa, yleensä syksyisin.  Mukaan mahtuu kymmenen äitiä kerrallaan.

Kuva Kamalat äidit -toiminnan logosta, jossa on puhekuplan sisällä sydämiä ja teksti
varhaiskasvatuksen ohjaaja

Parisuhdetyön vastaava. Osa-aikainen, työpäivät ma-to

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.