tiedottaja, Kirkonportin toimittaja, viestinnän työalavastaava

Kirkonportin vastaava toimittaja, viestinnän työalavastaava

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys, siksi olen töissä seurakunnassa. Huolehdin netin tapahtumakalenterista ja etusivusta, kokoan Kirkonportti-liitteen ja kirjoitan siihen, teen somepäivityksiä, lehti-ilmoituksia, seurakuntapalstan, tiedotteita, julisteita ja esitteitä sekä valokuvaan. Suunnittelen myös viestintään liittyviä hankkeita. Vapaalla luen ja käyn kulttuuririennoissa.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.