Kouluikäisille toimintaa

Lempäälän seurakunnassa kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat että seurakunnan lapsi- ja perhetyö. Tällä sivulla voit seurata lapsi- ja perhetoiminnan kuulumisia. Varhaisnuorisotyönohjaajien ajankohtaiset ovat omalla sivustollaan osoitteessa varkkari.fi .

Kerhoja pikkukoululaisille

Pikkukoululaisten kerhot ovat reipasta harrastustoimintaa, jossa lasten luovuus ja oma osallisuus saa näkyä vahvasti. Yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo ovat tärkeitä rakennusaineita lapsen hyvään itsetuntoon.  Kaikki pikkukoululaisten kerhot ovat maksuttomia.

Kokkikerhot

Kokkikerhossa opettelemme ruuanlaittoa ja leivomme herkkuja.  Kokkikerhoihin voivat osallistua 1.-4-luokkalaiset.

Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin ryhmiin mahtuu, teemme kaksi ryhmää, jotka kokoontuvat vuoroviikoin.  Kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida erityisruokavalioita tai vaativia allergioita.  Kaikki ruoat teemme laktoosittomina.  Huom! Korona-aikana jokainen pikku kokki tekee aterian vain itselleen.

Kokkikerhot starttaavat taas syyskuussa 2020.

Lempoisten päiväkerhotiloissa maanantaisin ja tiistaisin klo 14-16.

Kuljun Majakalla maanantaisin ja tiistaisin klo 14-16.

Sääksjärven kerhotiloissa torstaisin klo 14-16.

Ilmoittaudu tästä syksyn 2020 kokkikerhoihin 26.8.2020 klo 16. alkaen.   Huom!  Kuljun ja Sääksjärven kokkikerhot ovat täynnä.  Lempäälän seurakuntatalolle on muutama paikka vielä jäljellä.   Sääksjärvelle voi ilmoittautua vielä varapaikoille.  Kaikki pikku koululaisten kerhot alkavat viikolla 37.  Varapaikkoja voi kysyä puhelimitse 050 469 3884/Sääksjärvi ja 050 514 8581/Lempoinen.

Teen ja taiteilen -kerho

Onko sinusta kiva tehdä itse ja omin käsin? Tämä kerho on juuri sinulle 1.- 4. luokkalainen, joka olet innostunut

• askartelusta

• taiteilusta

• ompelusta

• ja paljon muusta mukavasta käden töistä.

Kerho kokoontuu seurakunnan kerhotilassa Sääksjärvellä maanantaisin klo 14-16 (Tampereentie 441). Ilmoittautuminen 26.8 klo 16.00 alkaen puh. 050 469 3884

Leirejä ja muuta toimintaa 7-14-vuotiaille

Kirkon piirissä on perinteisesti puhuttu varhaisnuorisotyöstä eli varkkatoiminnnasta. Sen avulla seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa. Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi.

Katso tarkemmin leireistä ym. www.varkkari.fi

nuorisotyönohjaaja, rippikoulut, nuorisotyön koordinointi

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.