Lapsia  laittamassa ruokaa

Kouluikäisille toimintaa  

Lempäälän seurakunnassa kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat että seurakunnan lapsi- ja perhetoiminta. Tällä sivulla voit seurata lapsi- ja perhetoiminnan kuulumisia. Varhaisnuorisotyönohjaajien ajankohtaiset ovat omalla sivustollaan osoitteessa varkkari.fi .

Kerhoja pikkukoululaisille

Pikkukoululaisten kerhot ovat reipasta harrastustoimintaa, jossa lasten luovuus ja oma osallisuus saa näkyä vahvasti. Yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo ovat tärkeitä rakennusaineita lapsen hyvään itsetuntoon.  Kaikki pikkukoululaisten kokkikerhot ja kotipesät ovat maksuttomia

 

Kokkikerhot

1.-2. luokkalaisten kokkikerhossa opettelemme ruuanlaittoa ja leivomme herkkuja.  Tutustumme erilaisiin ruokakulttuureihin ja -ilmiöihin, pohdimme ruuan eettisiä ja ympäristöllisiä vaikutuksia, innostumme ruuasta. Maistelemme, kokeilemme, oivallamme ja osallistumme.

Kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida vaativia erityisruokavalioita tai allergioita. 

Kokkikerhot kokoontuvat seuraavissa kerhopaikoissa 2.9-15.12 klo 14-16.

  • Sääksjärven Satamassa maanantaisin (puh. 050 469 3884)
  • Hakkarin yrittäjätalolla, päiväkerhotiloissa tiistaisin (puh. 050 383 7366)
  • Lempäälä-talossa maanantaisin (puh. 050 544 3397)
  • Kuljun Majakalla torstaisin(puh. 050 544 3398) 

Kokkikerhoon ilmoittautuminen

Kotipesät 

1. -2.-luokkalaisille ovat rentoja ja toiminnallisia, ryhmään ilmoittautuneiden lasten osallisuuden / kiinnostuksen kohteiden pohjalta toteutettuja kerhoja. Teemoina voivat olla esim. taiteet, tieteet, liikunta, luonto, lautapelit.  Kotipesissä on aina kaksi ohjaajaa paikalla, joten siellä on turvallista ja mukavaa olla.  Lisäksi on tarjolla pieni välipala.

Kotipesät kokoontuvat seuraavissa kerhopaikoissa  2.9.-15.12 välisenä aikana klo 14-16.

  • Kuljun Majakalla maanantaisin (puh. 050 544 3398)
  • Sääksjärven Satamassa tiistaisin (puh. 050 469 3884)
  • Hakkarin yrittäjätalolla, Hopella torstaisin klo 13.30- 15.30 Huom! aika (puh. 050 383 7366)
  • Lempäälä-talossa torstaisin ( puh. 050 544 3397)

Kotipesään ilmoittautuminen

Puuhis-kerho

Nurmen rukoushuoneella tiistaisin 2.9-15.12 välisenä aikana klo 17-18.30. 

Puuhiksessa lasten toiveiden mukaista toimintaa mm. kädentöitä, leikkejä sisällä ja ulkona. Mukaan voivat ilmoittautua eskari-3.-luokkalaiset.

Puuhikseen ilmoittautuminen

Syksyn 2024  kokkikerhoihin, kotipesiin ja Puuhis-kerhoon  ilmoittautuminen alkaa 19.8 klo 17.00

Lisätietoja pikkukoululaisten kokkikerhoista ja kotipesistä Regina Tannilta, regina.tanni@evl.fi

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2024

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 3.-14.6.2024 klo 10 -15. 

Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen. 

Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja

tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa : Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie), Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempäälä-talo (Manttaalitie 15 A 1) Sääksjärven uusi srk-talo Satama (Pitkäahteentie14).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Joinain päivinä saatamme syödä eväät luonnossa. Ilmoitamme siitä etukäteen ja silloin voi eväät miettiä sen mukaisesti.

Ilmoittautuminen kesäpäiväleireille alkaa maanantaina 15.4 klo 17.00.

Kaikille kesäpäiväleiriläisille on lähetetty tieto leirille mahtumisesta sekä leirikirje. Mikäli viesti vielä uupuu, ota yhteyttä regina.tanni@evl.fi.

Leirejä ja muuta toimintaa 7-14-vuotiaille

Kirkon piirissä on perinteisesti puhuttu varhaisnuorisotyöstä eli varkkatoiminnnasta. Sen avulla seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa. Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi.

Katso tarkemmin leireistä ym. www.varkkari.fi

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, rippikoulutyön työalavastaava

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Sekä Uusi Alku -tapahtuman että kouluyhteistyön koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.