Kurkista varkkari.fi-sivuille

Kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat Tiina Koskinen (pojat) ja Heli Orre (tytöt) että seurakunnan lastenohjaajat.

Seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa.

Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi. Varhaisnuorisotyön toimintoihin pääset tutustumaan omalla sivustolla osoitteessa  www.varkkari.fi.

Kerhoja pikkukoululaisille

Pikkukoululaisten kerhot ovat reipasta harrastustoimintaa, jossa lasten luovuus ja oma osallisuus saa näkyä vahvasti. Yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo ovat tärkeitä rakennusaineita lapsen hyvään itsetuntoon.  Kaikki pikkukoululaisten kerhot ovat maksuttomia.

Kokkikerhot

Kokkikerhossa opettelemme ruuanlaittoa ja leivomme herkkuja.  Kerhoja kokoontuu seuraavasti:

Lempäälän seurakuntatalolla (Kirkkopolku 1, päiväkerhotilat) maanantaisin klo 14.- 16.

Kuljun Majakalla (Tampereentie 262, koulun rakennus) tiistaisin klo 14.- 16.

Sääksjärven kerhotalolla (Tampereentie 441, koulua vastapäätä) tiistaisin klo 14. -16.

Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin ryhmiin mahtuu, teemme kaksi ryhmää, jotka kokoontuvat vuoroviikoin.  Kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida erityisruokavalioita tai vaativia allergioita.  Kaikki ruoat teemme laktoosittomina.

Syys- ja talvilomalla ei ole kokkikerhoja.  Ilmoittautuminen 22.8. alkaen nettisivuilla tästä linkistä.  Lisätietoja p. 050 5443 353/Lea Blomqvist tai lea.blomqvist@evl.fi

Teen ja taiteilen kerho

Onko sinusta kiva tehdä itse ja omin käsin?

Tämä kerho on juuri sinulle 1.- 4. luokkalainen, joka olet innostunut

• askartelusta

• taiteilusta

• ompelusta

• ja paljon muusta mukavasta käden töistä

Kerho kokoontuu seurakunnan kerhotilassa Sääksjärvellä (Tampereentie 441) maanantai iltapäivisin klo 14.-16.00.

Kerho alkaa syyskuussa 2.9.2019.  Ilmoittautuminen 22.8. alkaen p. 050 469 3884/Vuokko Ahtosaari tai vuokko.ahtosaari@evl.fi

Puuhakerho

Pidätkö askartelusta, keksimisestä, leipomisesta, nikkaroimisesta ja muusta, mitä voi tehdä ihan itse.  Tämä kerho on sinulle 1.-4 luokkalainen.

Kerho kokoontuu Kuljun Majakalla (Tampereentie 262) keskiviikkoisin klo 17.- 19.  Ilmoittautuminen 22.8. alkaen Tarja Rantamäelle p. 050 5443 425 tai tarja.rantamaki@evl.fi

nuorisotyönohjaaja, poikatyö

Työalanani on varhaisnuorisotyö ja erityisesti pojat. Työhön kuuluu leirejä, kerhoja ja kouluyhteistyötä. Parasta on, kun saan katsoa asioita lapsen näkövinkkelistä. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.