Kurkista varkkari.fi-sivuille

Kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat Tiina Koskinen (pojat) ja Heli Orre (tytöt) että seurakunnan lastenohjaajat.

Seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa.

Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi. Varhaisnuorisotyön toimintoihin pääset tutustumaan omalla sivustolla osoitteessa  www.varkkari.fi.

Teen ja taiteilen kerho

Onko sinusta kiva tehdä itse ja omin käsin?

Tämä kerho on juuri sinulle 1.- 3. luokkalainen, joka olet innostunut

• askartelusta

• taiteilusta

• ompelusta

• ja paljon muusta mukavasta käden töistä

Kerho kokoontuu seurakunnan kerhotilassa Sääksjärvellä (Tampereentie 441) maanantai iltapäivisin klo 14.-16.00.

Kysy vapaita paikkoja p. 050 469 3884./Vuokko Ahtosaari

nuorisotyönohjaaja, poikatyö

Työalanani on varhaisnuorisotyö ja erityisesti pojat. Työhön kuuluu leirejä, kerhoja ja kouluyhteistyötä. Parasta on, kun saan katsoa asioita lapsen näkövinkkelistä. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.