Vuokko Ahtosaari

lastenohjaaja

Arkityöni koostuu kerhotyöstä, päiväkotityöstä ja varhaisnuorten kokkikerhosta. Lapsityön tärkein tehtävä on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Tarjoamme myös laadukasta varhaiskasvatusta. Parasta työssäni ovat iloiset lapset ja tyytyväiset vanhemmat. Vapaalla rakennan ja sisustan mökkiä sekä teen käsityötä.

Lea Blomqvist

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

Päivi Lumirae

lastenohjaaja

Lapsityössä pyrimme lapsilähtöiseen toimintatapaan. Parasta työssäni on pienten kerholaisten kanssa puuhaileminen, erilaisten perheiden kohtaaminen sekä mukavat työkaverit. Vapaa-aikanani luen ja lenkkeilen labradorinnoutajamme kanssa. Loma-aikoina suuntaan usein perheen kanssa ulkomaille.

Anne Luoko

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Parisuhdetyön vastaava. Osa-aikainen, työpäivät ma-to

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

Virpi Raikamo

lastenohjaaja

Olen ohjaajana päiväkerhoryhmissä ja perhekerhossa. Tärkeää työssäni on Jumalan rakkauden välittäminen ja parasta ovat lasten sekä vanhempien iloiset ja tyytyväiset kasvot. Vapaa-aikanani harrastan avantouintia, siinä keho ja mieli rentoutuvat.

Tarja Rantamäki

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

Senni Saarelma

lastenohjaaja (LTO)

Työssäni ohjaan päiväkerhoja ja perhekerhoa. On ilo saada kulkea lasten ja perheiden rinnalla, sekä seurata lasten intoa ja uusia oivalluksia. Seurakunta tukee perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta ja oman perheen kanssa puuhailusta.

Regina Tanni

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.

Merja Virtanen

lastenohjaaja

Työskentelen päivä- ja naperokerholaisten parissa. Parasta työssäni on kohdata erilaisia perheitä ja lapsia. Mielestäni seurakunnan tehtävä on tarjota myös lapsille mahdollisuus hengellisiin kokemuksiin.