Pyhän Birgitan Laulajat

Pyhän Birgitan Laulajat on aikuisille suunnattu kamarikuoro. Kuoron ohjelmisto käsittää monipuolista kirkkomusiikkia menneiltä vuosisadoilta nykypäivään. Kuoro pyrkii vuosittain esittämään jonkin laajemman teoksen.

Kuoro harjoittelee ja esiintyy projektiluontoisesti. Harjoituspäivät ovat yleensä joko perjantai (ilta) tai lauantai (aamupäivä). Harjoitukset pidetään Lempäälän srk-talossa. Lastenhoito on järjestetty harjoitusten ja esiintymisten ajaksi.

Kuoro on kevään 2019 tauolla.
Pyhän Birgitan laulajat
kanttori

Ajattelen musiikin olevan Jumalan luomaa ja lahjaa. Musiikin välityksellä on mahdollista päästä niihin surun ja ilon sopukoihin, joihin sanat eivät yllä.

Omaan työviikkooni kuuluu kuoroharjoituksia, käyntejä eri laitoksissa, lasten muskareita, kirkollisia toimituksia ja messuja. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja koskettavinta erilaisten ihmisten kohtaamiset. Arkeeni kuuluu myös monenlaista suunnittelua, nuottien etsimistä, sovittamista ja harjoittelemista. Vapaa-aikanani liikun, luen, neulon ja musisoin.