Mikko Oikarinen

kirkkoherra, rovasti

Virkavapaalla 31.12.2021 asti, sijaisena Matti Vehviläinen, p. 050 544 3358.

Kirkkoherra vastaa kaikesta, mitä seurakunnassa tapahtuu. Olen virkani puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja esittelen asiat yhdessä talousjohtajan kanssa. Minut tapaa päivittäin virastosta ja koetan olla mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Seurakunnan suhteet ulospäin ovat myös vastuullani.

Päivi Salo

toimistosihteeri

Työskentelen kirkkoherranvirastossa asiakaspalvelussa. Hoidan jäsenrekisteriä ja teen esimerkiksi avioliiton esteiden tutkinnan. Huolehdin myös kirkollisiin toimituksiin liittyvät rekisterimerkinnät ja teen toimituksiin liittyvät tila- ja muut varaukset. Työhöni kuuluu virkatodistusten, sukuselvitysten ja -tutkimusten teko. Hoidan myös postitusta ja puhelinvaihdetta. Tuuraan seurakuntasihteeriä hänen lomiensa aikana.

Paula Suutari

kirkkoherranviraston toimistosihteeri

Määräaikainen 31.12.2020 saakka.

Matti Vehviläinen

vs. kirkkoherra

Määräaikainen vs. kirkkoherra 31.12.2021 saakka.

Jaana Virtanen

projektityöntekijä
Hallinto- ja talouspalvelut

Määräaikainen 21.9.2020-21.2.2021. Kirkonkirjojen digitointi.