Päiväkerho on kasvun paikka

Seurakunnan kerhossa lapsi saa kasvaa parhaaksi omaksi itsekseen muiden lasten ja välittävien aikuisten seurassa.

Toiminnassamme tärkeää on lapsen oma osallisuus.  Kerhossa jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi.  Kerhopäivä koostuu monipuolisesta toiminnasta lapsen ikään sopivalla tavalla.  Ihmettely, tutkiminen, leikki, lapsuuden riemu ja hengellisyys ovat läsnä jokaisessa kerhopäivässä.

Laadukasta varhaiskasvatusta

Päiväkerhotoiminta on seurakunnassamme pedagogisesti suunniteltua, ja sitä toteuttavat varhaiskasvatuksen koulutetut ammattilaiset.  Päiväkerhossa leikitään, liikutaan, tehdään taidetta ja erilaisia kädentöitä, ulkoillaan, syödään eväät ja opitaan tärkeitä asioita elämästä. Päiväkerhon pedagogiikkaa ohjaa 1.8.2017 käyttöön otettu valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma (Vasu).

Päiväkerho pähkinänkuoressa

• Kerhoja kokoontuu eri puolilla Lempäälää
  • päiväkerhon voi elokuussa aloittaa lapsi, joka on täyttänyt vähintään kaksi vuotta saman vuoden toukokuun loppuun mennessä
  • päiväkerhossa on sekä kaksi että kolme kertaa viikossa kokoontuvia ryhmiä
  • kerhoja kokoontuu aamupäivisin kello 9–11.45 ja iltapäivisin kello 13–15.45
  • kerhoissa on myös sisarusryhmiä 2–5-vuotiaille
  • naperokerhoja 2-3 -vuotiaille kaksi kertaa viikossa aamupäivällä kaksi tuntia
  • päiväkerhoissa on pieni osallistumismaksu 30–40 €/kausi riippuen kerhokerroista.

Retkeilypäiväkerho Sääksjärvellä

Sääksjärven kerhopaikassa (Tampereentie 441) alkaa 7.1.2020 uusi retkeilypäiväkerho.  Kerho kokoontuu tiistai ja torstai aamuisin klo 9. -11.45 ja se on tarkoitettu 3 -5 vuotiaille lapsille.  Kerhosta tehdään retkiä lähiympäristöön ja luontoon sekä ulkoillaan paljon.  Mukaan voi tulla myös kesken kautta.  Ilmoittautuminen p. 050 469 3884 (Vuokko Ahtosaari).

Ilmoittautuminen

• Elokuussa alkaviin päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä 1.3. alkaen sähköisesti seurakunnan verkkosivuilla.  Päiväkerhoihin voivat tulla myös kesken kautta.
  • kaikille ilmoittautuneille lähetetään kirje kotiin kesäkuun puoleenväliin mennessä
  • vapaita paikkoja voi kysyä myös ilmoittautumisajan jälkeenkin
  • päiväkerhot alkavat elokuussa viikolla 35 (26.8.2019 alkaen).

Ilmoittaudu pikaisesti. Ryhmissä on vielä tilaa. Ryhmätoiveet huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.