Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärvellä la 13.8. klo 10.00 - su 14.8. klo 13.00

Luvassa rentoa menoa, kivoja kädentöitä ja luonnosta nauttimista.

Ilmoittautuminen 6.-21.6 välisenä aikana Lotta Aaltoselle puh. 050 514 8581

Vielä 8.8 voit ilmoittautua mukaan leirille.

Hyväntuulen TORITAPAHTUMA

Erik Edrenin -torilla (Lempäälä-talon edessä) la 3.9. klo 10. -13.

Toritapahtumassa mm.

klo 10.15 ja klo 11.30  Hauska Miska Pressan Katin lastenkonsertti (kesto n. 30min)

klo 11. ja klo 12.30      Musiikkiesityksiä aikuisille

Pomppulinna, ilmapallo eläinhahmoja, kasvomaalausta ja muuta mukavaa lapsille.

Kirkkoherra Matti tarjoaa ilmaiset kahvit, vohvelit ja makkarat kaikille!

Tule tutustumaan seurakunnan syksyn tarjontaan ja monipuliseen vapaaehtoistoimintaan.  Tule ja löydä!

Torilla tavataan!

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, AMK

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.