Musahetki, osallistujat istuvat nurmikolla

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, messuja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!                   siivet ja teksti suuremman suojassa

Kouluun lähtevien kirkkohetki

Sunnuntaina 4.8 klo 16 Pyhän Birgitan kirkossa.

Kirkkohetkessä siunataan koulutiensä aloittavat ekaluokkalaiset ja lopuksi vielä herkutellaan yhdessä.

Lämpimästi tekrvetuloa!

Leiripäivä Terviksellä 17.8

3-12-vuotiaille ja heidän läheisilleen. (Ikäsuositus)

Yhteistä aikaa isojen, pienten ja erityisesti tärkeiden ihmisten kesken.

Ikimuistoinen leiripäivä, jonne lapsi/lapset voivat tulla haluamallaan porukalla esim. perheen kesken, isovanhempien matkassa, kummin, äidin, isän, tädin, enon tai varamummin kanssa. Toki mukaan voivat tulla vaikka kaikki lempiaikuiset ja lapset.

Päivän ohjelmassa sekä yhteistä ohjattua että omatoimista toimintaa
mm. ulkoilua, leikkiä, uintia, kädentöitä ja hiljentymistä.

Varaa päivään mukaan omat eväät, tarjoamme mehut ja makkarat.
Leirikeskukseen saavutaan omin kyydein.

Ilmoittautuminen leiripäivään  13.8 mennessä.

Perheleiri -luomakunnan ihmeiden äärellä

14.-15.9. Tervajärven leirikeskuksessa

Huisin hauskaa menoa ja mahtavaa yhdessä tekemisen riemua!

Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen.

Leirimaksu: aikuiset 35€,  lapset 20€, alle 4-v. ilmaiseksi ja koko perhe 120€. Leirimaksu sisältää ateriat, majoituksen, ohjelman ja materiaalit.

Ilmoittautuminen leirille 26.8-6.9. 2024

Leirimaksusta voi anoa maksuvapautusta ja siitä lisätietoja jani.lahnavik@evl.fi

Infoa kaikista leireistä:lapsia ja aikuisia leirinuotiolla

Tervajärven leirikeskuksessa jokaiselle perheelle varataan majoittumiseen oma huone/huoneet. Huoneen kerrossängyissä on patjat, peitot ja tyynyt, mutta liinavaatteet täytyy tuoda itse. Wc-tilat ja suihkut ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat huoneiden vieressä käytävillä. Leirikeskus jakaantuu kahteen osaan, vanhaan ja uuteen puoleen, sekä saunarakennukseen. Jokaisen osan välillä kuljetaan ulkokautta, katettua käytävää pitkin. Leirillä toimintaa on sekä vanhalla että uudella puolella.

Mukaan kannattaa varata :

• Lämpimät ja säähän sopivat ulkovaatteet
  • Sisäjalkineet / villasukat
  • Liinavaatteet