Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan. (Valitettavasti tapahtumat ovat tällä hetkellä koronatauolla)

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 18.9. klo 10.00 -su 19.9. klo 13.00.

Ratkotaan arvoituksia ja seikkaillaan mysteerien jäljillä.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa, kädentöitä, ulkoilua -hulvattoman hauskaa leirielämää.

Leirimaksu 15€/aik., 10€/lapsi tai 50€/perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.9- 8.9. Regina Tanni puh. 040 804 9170

Perheleiri järjestetään terveysturvallisuudesta huolehtien.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.