Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan. (Valitettavasti tapahtumat ovat tällä hetkellä koronatauolla)

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2021

Toteutamme pikku koululaisten kesäpäiväleirit kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sallii.

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 7. - 18.6.2021 klo 10 -15.  Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen.  Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie),  Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempoisten seurakuntatalo (Kirkkopolku 1) ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9) tai uusi seurakuntatalo (Pitkäahteentie)

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Ei lämmitettäviä tai muuten hankalia eväitä, koska saatamme syödä eväät luonnossa.

Ilmoittautuminen kesätoiminta sivulta.

Kouluunlähtevien oma kirkkohetki

Uusi elämänvaihe on alkamassa - koulutie. Pyydetään yhdessä siunausta sille!

Siunaus kirkossa sunnuntaina 8.8 klo 16. Sen jälkeen pihamehut seurakuntatalon edustalla.

Koronarajoitusten vuoksi toivomme siunattavalle ekaluokkalaiselle mukaan vain yhden aikuisen.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen osoitteessa www.varkkari.fi

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 18.9. klo 10.00 -su 19.9. klo 13.00.

Ratkotaan arvoituksia ja seikkaillaan mysteerien jäljillä.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa, kädentöitä, ulkoilua -hulvattoman hauskaa leirielämää.

Leirimaksu 15€/aik., 10€/lapsi tai 50€/perhe, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 26.8.- 8.9. Regina Tanni puh. 040 804 9170

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.