Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Tapahtumista iloa ja elämyksiä – tule mukaan!

Luontotapahtuma

Koko perheelle suunnattu luontotapahtuma eläintenviikolle. Ohjelmassa on luontopolku rasteineen ja toimintapisteineen.Nuotiolla laulellaan eläinlauluja, joita säestetään metsäsoittimilla ja nautitaan omista eväistä / makkaroista. Menossa mukana myös maskottimme Huisku. Päivään voi tulla oman aikataulunsa mukaisesti ja kulkea omassa tahdissa.

Eläintenpäivää vietetään

• Vanhassa pappilassa maanantaina 7.10 klo 9-12 ja klo 17.30-19-30
  • Sääksjärvellä keskiviikkona 9.10 klo 9-12, jolloin kuljetaan Birgitan polkua Ammejärven laavulle.
  • Kuljun vanhan seurakuntatalon pihapiirissä ja lähimetsässä perjantaina 11.10 klo 9-12

Varatkaa säähän sopivat vaatetukset ja kumisaappaat. Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy.

Lisätietoja luontotapahtumasta Regina Tannilta puh. 040 804 9170 tai sähköpostilla  regina.tanni@evl.fi

Musiikkielämys

Lastenlaulujen urkukonsertti su 17.11. kello 17.00 Pyhän Birgitan kirkossa.
Koko perheen urkukonsertissa on urkuimprovisaatioita kaikenikäisten makuun.
Urkuritaituri Esa Toivola esiintyy.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.