Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Tähden tuikkeessa - toiminnallinen ja elämyksellinen jouluseikkailu

Sääksjärven seurakuntatalo Satamassa tiistaina 13.12 klo 10

Jouluseikkailussa lauletaan, leikitään ja kuullaan joulukertomus.

Ohjelman jälkeen nautitaan glögit/mehut ja piparit. Voit halutessasi jäädä vielä hetkeksi tutustumaan Sataman tiloihin ja leluihin.

Seikkailu soveltuu vauvasta vaariin. Menossa mukana Henri-pappi, Sanna-kanttori ja lapsi -ja perhetoiminnan väki.

Tervetuloa mukaan!

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 11.2. klo 10 - su 12.2. klo 14

Tule mukaan iloiseen joukkoon Tervajärven talvileirille.  Leirillä on paljon mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä.  Leirillä  vanhemmilla on mahdollisuus osallistua pieneen työskentelyyn omista voimavaroista ja vanhemmuudesta.
Leiri on ilmainen.  Leiri on tarkoitettu vanhemmille ja alle 15-vuotiaille lapsille.

Ilmoittautuminen puhelimitse 9.1.- 3.2.  p. 050 5443 353/Lea Blomqvist

Perheleiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 18.3. klo 10 - su 19.3. klo 14

Tule tankkaamaan talvi-iloa koko perheen voimin perheleirille Tervajärvelle.  Leirillä on paljon mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä. Leirin hinta on 15€/aikuinen ja 10€/lapsi alle 4.-vuotiaat ilmaiseksi tai 50€ koko perhe.

Ilmoittautuminen 1.2. - 8.3. Regina Tannille p.040 804 9170

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, AMK

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.