Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Vauvakirkko

siirretty myöhempään ajankohtaan.

lauantaina 8.1 klo 11.00 Kuljun Majakalla, tampereentie 262

Vauvakirkko on lyhyt ja toimii lasten ehdoilla. Kirkkohetkessä lauletaan, leikitään ja körötellään yhdessä. Ota mukaan vauvalle helistin ja sisaruksille pehmolelu. Seurakunta kutsuu mukaan erityisesti vuoden aikana kastetut vauvat perheineen. Vauvakirkossa perhe saa halutessaan muistoksi kirkon kastepuussa olleen oman lapsen nimi -lehdykän. Vauvakirkkoon ei tarvitse ilmoittautua.

Kirkon jälkeen on tarjolla ilmainen keittolounas.

Mukaan ovat tervetulleita myös mummit, vaarit, kummit ja ystävät!

Perheleiri "Luonnon lumoissa"

Tervajärven leirikeskuksessa 19.-20.3. 2022

Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 13.Leirillä vietetään mukavaa aikaa erilaisten aktiviteettien parissa.

Toimintaa on sekä sisällä että ulkona.

Perheleiri tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa oman perheen kesken sekä  tutustua muihin Lempääläisiin lapsiperheisiin.

Leirimaksu suoritetaan etukäteen; perheeltä 50€, aikuinen 15€. lapsi 10€ ja alle 4-v. ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 7.3-14.3 välisenä aikana puhelimitse arkipäivisin klo 9-16 Lotta Aaltoselle puh. 050 514 8581

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

vs. lapsi- ja perhetoiminnan työalajohtaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.