Iso ryhmä lapsia ja aikuisia juoksemassa  leirikeskuksen pihalla.

Lapsiperheiden menot

Seurakunnalla on monenlaisia koko perheen tapahtumia, kirkkoja, leirejä ja retkiä joihin olette sydämellisesti tervetulleita mukaan. (Valitettavasti tapahtumat ovat tällä hetkellä koronatauolla)

Huom! Koululaisten kesäpäiväleireistä tulee tietoa huhtikuussa

Talvisessa metsässä -toimintaa ja tunnelmointia luonnossa

Koko perheelle suunnattu omatoiminen luontopolku rasteineen kuljettavissa talviloman (26.2-7.3.2021) ajan.

Ottakaa mukaan qr-koodiskannerilla varustettu puhelin ja lähtekää yhdessä ulkoilemaan.

Luontopolut löytyvät Pappilan polulta (lähtö Rovastintein alkupäästä), Kuljun koulun pihapiiristä (sopii aivan pienillekin kulkijoille) ja kuljettaessa Birgitan polkua Sääksjärveltä matkalla Ammejärvelle. Rasteja on kussakin paikassa 12 kappaletta.

Lisätietoja Regina Tannilta puh. 040 804 9170

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.