Kouluikäisille toimintaa

Lempäälän seurakunnassa kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat että seurakunnan lapsi- ja perhetyö. Tällä sivulla voit seurata lapsi- ja perhetoiminnan kuulumisia. Varhaisnuorisotyönohjaajien ajankohtaiset ovat omalla sivustollaan osoitteessa varkkari.fi .

Kerhoja pikkukoululaisille

Pikkukoululaisten kerhot ovat reipasta harrastustoimintaa, jossa lasten luovuus ja oma osallisuus saa näkyä vahvasti. Yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo ovat tärkeitä rakennusaineita lapsen hyvään itsetuntoon.  Kaikki pikkukoululaisten kerhot ovat maksuttomia.

Kokkikerhot

Kokkikerhossa opettelemme ruuanlaittoa ja leivomme herkkuja.  Kokkikerhoihin voivat osallistua 1.-2-luokkalaiset.

Kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida erityisruokavalioita tai vaativia allergioita.  Kaikki ruoat teemme laktoosittomina.  Huom! Korona-aikana jokainen pikku kokki tekee aterian vain itselleen.  Koronarajoitusten takia kokkikerhoon voi tulla vain yhden luokka-asteen oppilaat kerrallaan.

Lempäälä-talossa tiistaisin (1. lk) klo 14-16. ja torstaisin (2.lk) klo 14. -16.  (vain Lempoisten ala-asteen oppilaille)

Kuljun Majakalla maanantaisin (1. lk) ja perjantaisin (2. lk) klo 14-16.  (vain Kuljun ala-asteen oppilaille)

Sääksjärven uudessa seurakuntatalossa (Satamassa) tiistaisin (2. lk) klo 14-16 ja maanantaisin (1. lk) klo 14.-16.  (vain Sääksjärven ala-asteen oppilaille)

Haku kaikkiin kokkikerhoihin harrastava koululainen hankkeen Hellewin kautta.  Lisätietoja ilmoittautumisesta tulee Wilmaan.

Teen ja taiteilen -kerho (valitettavasti koronarajoitusten takia tämä kerhoa ei ala syyskaudella 2021)

Onko sinusta kiva tehdä itse ja omin käsin? Tämä kerho on juuri sinulle 1.- 4. luokkalainen, joka olet innostunut

• askartelusta

• taiteilusta

• ompelusta

• ja paljon muusta mukavasta käden töistä.

Kerho kokoontuu Sääksjärven uudessa seurakuntatalossa maanantaisin klo 14-16. Ilmoittautuminen "Harrastava koululainen - hankkeen (Hellewi) kautta elokuussa.

Haku seurakunnan pikku koululaisten kerhoihin "Harrastava koululainen -hankkeen (Hellewi)" kautta elokuussa.  Kerhot alkavat viikolla 36.

Kerhot ovat näkyvissä Hellewissä 30.8. alkaen ja haku niihin alkaa 1.9. klo 16. alkaen Lempäälän kunta/vapaa-aikapalvelut (kuntapalvelut.fi)

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2021

Toteutamme pikku koululaisten kesäpäiväleirit kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sallii.

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 7. - 18.6.2021 klo 10 -15.  Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen.  Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie),  Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempoisten seurakuntatalo (Kirkkopolku 1) ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Ei lämmitettäviä tai muuten hankalia eväitä, koska saatamme syödä eväät luonnossa.Ilmoittautuminen kesätoiminta sivulta.

Huom!  Kesäpäiväleireille ilmoittautuneiden lasten vanhemmille on lähtenyt sähköpostilla tarkemmat tiedot leireistä.

Leirejä ja muuta toimintaa 7-14-vuotiaille

Kirkon piirissä on perinteisesti puhuttu varhaisnuorisotyöstä eli varkkatoiminnnasta. Sen avulla seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa. Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi.

Katso tarkemmin leireistä ym. www.varkkari.fi

nuorisotyönohjaaja, rippikoulut, nuorisotyön koordinointi

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.