Kouluikäisille toimintaa

Lempäälän seurakunnassa kouluikäisten toimintaa järjestävät sekä varhaisnuorisotyön ohjaajat että seurakunnan lapsi- ja perhetyö. Tällä sivulla voit seurata lapsi- ja perhetoiminnan kuulumisia. Varhaisnuorisotyönohjaajien ajankohtaiset ovat omalla sivustollaan osoitteessa varkkari.fi .

Kerhoja pikkukoululaisille

Pikkukoululaisten kerhot ovat reipasta harrastustoimintaa, jossa lasten luovuus ja oma osallisuus saa näkyä vahvasti. Yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo ovat tärkeitä rakennusaineita lapsen hyvään itsetuntoon.  Kaikki pikkukoululaisten kerhot ovat maksuttomia.

Kokkikerhot

Kokkikerhossa opettelemme ruuanlaittoa ja leivomme herkkuja.

Kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida erityisruokavalioita tai vaativia allergioita.  Kaikki ruoat teemme laktoosittomina.

Lisätietoja seurakunnan kokkikerhoista tulee tälle sivulle kesäkuun puolessa välissä.  Ilmoittautuminen on elokuussa seurakunnan omien nettisivujen kautta.  Tarkemmat tiedot myös ilmoittautumisesta kesäkuun puolessa välissä.

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2022

Toteutamme pikku koululaisten kesäpäiväleirit kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sallii.

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 6.-17.6.2022 klo 10 -15.  Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen.  Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie),  Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempäälä-talo (Manttaalitie 15A1) ja Sääksjärven Satama (Pitkäahteentie 14).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin. Joinain päivinä saatamme syödä eväät luonnossa. Ilmoitamme siitä etukäteen, ja silloin voi eväät miettiä sen mukaisesti. Ilmoittautuminen alkaa 4.4.2022 klo 18.00.

Huom! Kaikki kesäpäiväleirit ovat nyt täynnä, mutta varalle voi ilmoittautua. Monesti varaltakin vielä pääsee mukaan.

Ilmoittaudu kesäpäiväleirille tästä

Huom!  Kesäpäiväleireille ilmoittautuneiden lasten vanhemmille lähtee sähköpostilla tarkemmat tiedot leireistä. Sähköposti on lähtenyt 9.5. Otattehan yhteyttä, mikäli ette ole postia saaneet.

Leirejä ja muuta toimintaa 7-14-vuotiaille

Kirkon piirissä on perinteisesti puhuttu varhaisnuorisotyöstä eli varkkatoiminnnasta. Sen avulla seurakunta pyrkii tavoittamaan ja kohtaamaan Lempäälän 7-14-vuotiaita lapsia kerho-, leiri-, koulu- ja muun työn avulla. Haluamme olla kertomassa lapsille evankeliumia ja tukea heidän hengellistä kasvuaan. Seurakunta kuuluu kaikille, joten haluamme auttaa lapsia löytämään omat lahjansa  ja oman paikkansa osana toimivaa seurakuntaa. Haluamme tehdä tätä työtä yhdessä vanhempien ja muiden toimijoiden kanssa lasten parhaaksi.

Katso tarkemmin leireistä ym. www.varkkari.fi

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

nuorisotyönohjaaja, rippikoulutyön työalavastaava

Työhöni kuuluu rippikoulutyön koordinointi ja nuorisotyö. Tykkään työssäni nuorten kanssa asioiden oivaltamisesta, nuorten kautta asioiden katsomisesta ja yhteisistä ponnistuksista. Silloin opin itsekin jotain hienoa Jumalasta. Vapaa-aikani täyttää kolme omaa poikaa. Luen myös paljon.

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Sekä Uusi Alku -tapahtuman että kouluyhteistyön koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.