Paljon nuoria ryhmäkuvassa, kuvassa esillä kaikkien kädet.

Morjensta morjens - täällä Hope! 

Eksyit jotenkin tänne. Toivottavasti löydät sen, mitä etsit. Jos olet uusi paikkakunnalla, niin helpoiten tavoitat nuorisotyöntekijät toiminnan melskeessä. Lähde rohkeasti mukaan! Jos jokin asia mietityttää tai jännittää, kannattaa vaikka soittaa tai laittaa viestiä. Vastauspalvelumme toimii 24/7. Yhteystiedot tuossa alla.

Lempäälän nuori seurakunta on paikka, jossa saa olla oma itsensä, saa etsiä suhdetta Jeesukseen ja elää rauhassa kristittynä. 

Viikkotoimintaa

Viikkotoimintaa on! Raamikset ja nuortenillat kotikolossa Hopella Hakkarissa, sählyä Sääksjärven koululla ja täysikäisten SuperGuyz ja SuperGirlz Terviksellä. Majakkamessu kokoaa yhteen porukkaa ja päättelee viikon sunnuntaisin kello 16 Kuljun Majakassa.

Lisäksi syksyllä legendaarinen nuorten syysleiri, keväällä maailman paras pääsiäisleiri yhdessä Kangasalan kanssa, marraskuussa reissu Maata Näkyvissä -festareille Turkuun ja sokerina pohjalla vuosittain tammikuun alussa iso nuorisohäppening Uusi Alku!

Somekanavia

Näistä infoa lisää somessa ja Hopella lähempänä tapahtumia.

Ajankohtaiset tapahtumatiedot: Instagram: @hopeinsta, Snapchat: hopesnappi, You Tube: hopetube 

Ai niin ja vielä Isoskoulutus! Kysy siitä lisää Henriltä.

Tervetuloa mahtavaan jengiin, tervetuloa kotiin!

 

 

 

Nuku yö kellotapulin juurella!

Elokuun viimeisenä viikonloppuna sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nukkua yö teltassa Pyhän Birgitan kirkon kellotapulin juurella! Nuku yö teltassa on Lempäälän seurakunnan ikärajaton tapahtuma, jossa nukutaan teltoissa 27.-28.8.2022. Tapahtuman aikana on yhteistä ohjelmaa sekä mahdollisuus saunoa rantasaunassa. Tarjolla on pientä maksua vastaan ilta- ja aamupalaa sen erikseen varanneille. Muilta osin tapahtuma on ilmainen. Mukaan mahtuu 12 telttakuntaa (oma teltta!). Alle 15-vuotiaalla osallistujalla täytyy olla huoltaja mukana.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Hopen snapchatin littymiskuvake. Kuva ei ole linkki.

Ota yhteyttä

kappalainen

Työskentelen paljon nuorten kanssa. Vedän kolmea isoskoulutusta. Olen mukana nuortenilloissa sekä varhaisnuorten ja nuorten leireillä. Vastaan rippikoulutyöstä hallinnollisesti ja pidän vuosittain kaksi riparia. Työhöni kuuluu myös papin perustyötä, kuten toimituksia ja messuja saarnoineen. Lisäksi minulla on nuorisotiimin vetovastuu, ja sitä myötä paljon suunnittelua, valmistelua ja palavereja. Työ on erittäin vaihtelevaa, ja siinä saa käyttää runsaasti luovuutta. Työpäivät ovat aina erilaisia, eikä tylsiä päiviä ole. Parasta on se, kun näkee, miten joku ihminen ”palaa Isän luo” eli löytää Jumalan tai suhde Häneen syvenee. Mielestäni seurakunnan tärkein tehtävä onkin aidosti ja kokonaisvaltaisesti tukea ihmisiä ikuisen elämän tiellä ja auttaa heitä katsomaan Jeesukseen.

 

 

Vapaa-ajalla hakkaan mailalla avutonta palloa (salibandy) ja etsin metsästä kartan kanssa valko-oransseja kangaspaloja (suunnistus). Lisäksi rentoudun lapion ja kottikärryjen kanssa siirtämällä kivi- ja maa-aineksia omalla pihalla paikasta A paikkaan B (pihatyöt).

 

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista, opettamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Vastaan nuorten aikuisten toiminnasta ja nuorten raamiksista. Lisäksi tapaan nuoria leireillä, nuortenilloissa nuorten tapahtumissa sekä kotikäynneillä ja kahvilla. Tavoitteenani on, että työni kautta tekisin nuorille helpommaksi uskoa hyvään Jumalaan ja että kukin voisi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Olen tuore aviomies, harrastan bänditouhuja, lukkopainia, uniongelmia, vaeltamista ja reissaamista - eri maita on käytynä enemmän kuin minulla on ikävuosia :)

nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö

Työni on nuorten kohtaamista, opettamista ja auttamista. On hienoa kun huomaan, että nuori uskaltaa olla juuri sitä mitä on ja löytää näin suunnan elämäänsä. Evankeliumin kertominen ja lähimmäisten auttaminen on tärkeintä kirkon työssä. Rentoudun kalastelemalla ja nikkaroin kotona kaikenlaista, lisäksi käyn kuntosalilla.