ke 15.5. kello 18.30

Ruusuikkunan väreissä - kanttorikonsertti ja avoin keskustelutilaisuus musiikkitoiminnasta Pyhän Birgitan kirkko

Mielessä Pariisin Notre Dame. Pieni kanttorikonsertti ja kaikille avoin keskustelutilaisuus seurakunnan musiikkitoiminnasta, vapaa pääsy.

Mielessä Pariisin Notre Dame
- uusia hengellisiä lauluja ja ranskalaisvaikutteista urkumusiikkia.
Kanttorit Terhi-Tuulia Keränen, Pietari Korhonen ja Kaisa Naukkarinen esiintyvät.

Ohjelmassa muiden muassa Jean Sibeliuksen Valse Triste, Gert van Hoefin
Fantasie en toccata over gezang 161 "Heer U bent mijn leven" ja Arjan Breukhovenin Jo joutui armas aika.
Vapaa pääsy.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kaatuneitten muistopäivän juhlamessu. Pappina Manta Jutila ja kanttorina Pietari Korhonen, musiikissa Kipinät-kuoro. Messun suntiona on Krista Lindqvist.
Messun jälkeen jatkuu kaatuneitten muistopäivän vietto seppeltenlaskulla sankarihaudoille.
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Kierros on kunnianosoitus lempääläläisille sankarivainajille. Kierroksia on kaksi: 19.5. ja 4.6. kello 18-20.
Hannu Tapola esittelee Lempäälän sankarihautausmaalla noin 30 lempääläläistä, vuosina 1939-1945 kuollutta sankarivainajaa heidän elämäntarinoidensa kautta.

Pyhän Birgitan kirkko

Ilon ääniä - Cantilenen kuoroperheen kevätlaulajaiset

Cantilenen kuoroperheen iloinen kevätkonsertti.
Esiintyjät Cantilenen kamarikuoro, nuorisokuoro sekä Discantus, joht. Merja Lohilahti. Vapaa pääsy, ohjelman hinta 10/5 euroa.