Hyvä uutinen kuuluu kaikille

Seurakunnan ja lähetystyön tärkein tehtävä on välittää ilosanomaa Jeesuksesta maailman Pelastajana ja Vapahtajana. Jeesus ei kulje kenenkään ohi, vaan kutsuu yhteyteensä kaikkia ihmisiä kaikkialla. Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on osa tämän hyvän uutisen kertomista.

Sinua tarvitaan

Tule mukaan: osallistumaan lähetystapahtumiin, rukoilemaan seurakunnan nimikkollähettien puolesta tai tekemään innostavaa vapaaehtoistyötä. Esimerkiksi lähetyskahvila Olkkariin, lähetyskirppis Toivontorille ja taustajoukkoihin leipomaan ja järjestämään tapahtumia tarvitaan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tervetuloa joukkoon!

lähetyssihteeri, tiedottaja (20 % YTM)

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.