Kirkonkirjoista

Tällä sivulla julkaistaan tiedot Lempäälän seurakunnassa kastetuista, avioliittoon aikovista ja hautaan siunatuista seurakuntalaisista.

Tiedot julkaistaan sen jälkeen, kun ne on luettu kirkossa sunnuntaimessussa. Samat tiedot ovat myös keskiviikkoisin ilmestyvän Lempäälän-Vesilahden Sanomien viikoittaisella seurakuntapalstalla. Tällä sivulla on esillä kahden viimeisimmän viikon tiedot.

Kirkossa luetut 14.7. 2019

Kastettu: Aino Hilda Juulia Hiljanen, Pihla Aurora Emilia Martikainen, Nella Helmi Marjatta Mast ja Anni Eveliina Nieminen.
Avioliittoon aikovat: Antti Mikael Isomuotia (Hämeenkyrön srk) ja Martta Minette Salome Kärki (Pirkkalan srk), Veli-Pekka Leonard Vieru ja Anni Katri Maria Moisio sekä Joonas Jesse Lehtonen ja Emma Sofia Laksola.
Kuollut: Paavo Vihtori Blom 92 v.

Kirkossa luetut 7.7. 2019

Kastettu: Usva Anja Adele Tuurinkoski, Venla Amalia Kivikangas ja Edvin Aarni Viktor Palander.
Kuollut: Harri Veijo Olavi Salminen 62 v.