Uutislistaukseen

Jani Lahnavik lapsi- ja perhetoiminnan johtajaksi  

Parrakkaan, vaalean ja sinipaitaisen Jani Lahnavikin henkilökuva.

Jani Lahnavik

Ylöjärveläinen Jani Lahnavik, 42, on valittu lapsi- ja perhetoiminnan työalajohtajan virkaan. Hän aloittaa Lempäälän seurakunnassa 1. tammikuuta.

Paikkaa haki yhteensä 15 kiinnostunutta, joista viisi haastateltiin ja heistä kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin. Henkilövalinnasta päätti 21. marraskuuta kokoontunut kirkkoneuvosto. Lahnavikin edeltäjä, Lea Blomqvist, on jäämässä eläkkeelle.  

Lahnavik on valmistunut vuonna 2004 sosionomiksi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Sen jälkeen hän teki vuonna 2010 ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) ja vuonna 2016 hän valmistui lastentarhanopettajaksi (AMK).

13 ammattilaisen esihenkilö 

Jani Lahnavik on työskennellyt aiemmin yhteensä noin kolme vuotta päiväkodin johtajana Ylöjärven kaupungilla sekä yksityisessä Touhula-päiväkodissa. Sitä ennen hän oli noin viisi vuotta varhaiskasvatuksen opettajana ja kymmenen vuotta Porissa kirkon nuorisotyönohjaajana.    

Lapsi- ja perhetoiminnassa on 13 työntekijää. Uusi työalajohtaja on heidän esihenkilönsä. 

Lapsi- ja perhetoiminnan ammattilaiset ohjaavat seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhoja, perhekerhoja, muskareita, koululaisten iltapäivätoimintaa sekä järjestävät leirejä ja tapahtumia. Myös vanhemmuuden tukeminen ja parisuhdetoiminta kuuluu työalan tehtäviin.  

Silventoinen vahtimestarin sijaiseksi   

Marraskuun kokouksessaan kirkkoneuvosto valitsi Jouko Silventoisen vahtimestari-siivoojan määräaikaiseen tehtävään 1.12.2023 – 25.4.2025. Hän on alussa opintovapaalle jäävän Piia Lehtisen sijainen. 

Marita Miettinen

Fri Nov 24 11:48:00 EET 2023