Hyvää uutisvuotta!

Seurakunnan ajankohtaiset asiat, uutiset ja tiedotteet löytyvät tästä. Klikkaa otsikkoa ja pääset viimeisimpien tapahtumien jäljille.
Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä ja tiivistää seurakunnan kausitapahtumat elokuussa, adventin alla, tammikuussa ja pääsiäisenä.

Kirkkoneuvosto: Päätös papin virasta toukokuussa

18.4.2019 16.13

Kirkkoneuvosto kokoontui huhtikuun kokoukseensa 16.4.

Esityslistan mukaan käsiteltäviä asioita olivat päätös hautaoikeudesta, Ristimäen hautausmaan käyttösuunnitelman muutos, Kirkkohautausmaan ohjesäännön muutos uudistuneen kirkkolain mukaisesti sekä kokonaan uuden papin viran perustaminen.

Neuvosto siirsi päätöksen papin viran perustamisesta seuraavaan kokoukseen, joka on 14. toukokuuta.

Kirkkoneuvosto käsittelee asiaa vain omalta osaltaan. Lopullisesti virasta päättää seurakunnan kirkkovaltuusto.

Hautausmaita koskevat sääntömuutokset kirkkoneuvosto päätti siirtää myöhempään ajankohtaan.

Katso kirkkoneuvoston kokousten esityslistat ja myöhemmin pöytäkirjat tämän linkin takaa.