Seniori- ja vanhustyö, Surutyö

”Päivä vain ja hetki kerrallaan.”

Vastaan eläkeläisten päiväpiireistä ja retkistä. Mukavinta on ihmisten kanssa keskusteleminen. Pääsen myös lähelle ihmisten arkea. Näen, kuinka Jumala auttaa ihmisiä ja saan olla siinä välikappaleena. Harrastan liikuntaa. Haluaisin opetella armahtamaan itseäni. Minulle tärkeitä sanoja kirkossa ovat armo, sovitus, huolenpito ja pelastus.

diakoni

Päihdetyö, Työttömät

”Nauti elämän pienistä iloista!”

Työsaralleni kuuluu päihde- ja vankilatyö. Parasta on mahdollisuus auttaa ihmisiä, kulkea heidän rinnallaan eri elämänvaiheiden läpi ja muistaa heitä rukouksin.
Vapaapäivinäni nukun pitkään ja nautin arjesta kiireettä. Pidän luonnossa liikkumisesta ja teen käsitöitä. Seurakunnan tärkein tehtävä on armon ja hyväksynnän välittäminen jokaiselle.

diakonissa, diakonian työalajohtaja

”Joka aamu on armo uus”

Suuri osa työajastani kuluu suunnitteluun ja organisointiin. Pidän näistä töistä. Kirkon tärkein tehtävä on toteuttaa lähetyskäskyä – kertoa armosta, toivosta, rakkaudesta ja Jeesuksen sovitustyöstä. Diakoniatyö kertoo Jumalan rakkaudesta käytännön auttamisen keinoin.

Olen vapaaehtoisena mukana kotiseurakunnassani. Kuorolaulu ja musiikki kuuluvat vapaa-ajan viettooni.