kirkkoherra, rovasti

Vastaan kaikesta, mitä seurakunnassa tapahtuu. Olen virkani puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja esittelen asiat yhdessä talousjohtajan kanssa. Hänen kanssaan hoidamme myös henkilöstöasiat. Minut tapaa päivittäin virastosta ja koetan olla mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Seurakunnan suhteet ulospäin ovat myös vastuullani.

toimistosihteeri

Työskentelen kirkkoherranvirastossa asiakaspalvelussa. Hoidan jäsenrekisteriä ja teen esimerkiksi avioliiton esteiden tutkinnan. Huolehdin myös kirkollisiin toimituksiin liittyvät rekisterimerkinnät ja teen toimituksiin liittyvät tila- ja muut varaukset. Työhöni kuuluu virkatodistusten, sukuselvitysten ja -tutkimusten teko. Hoidan myös postitusta ja puhelinvaihdetta. Tuuraan seurakuntasihteeriä hänen lomiensa aikana.

kirkkoherranviraston toimistosihteeri

Määräaikainen 31.12.2020 saakka.