Lahjoita lähimmäiselle joulu

27.11.2017

Monessa perheessä rahat ovat tiukalla eikä lapsille ja nuorille ole varaa järjestää juhlaa tai hankkia joululahjoja.

Siksi seurakunta välittää tavallisten lempääläläisten antamaa jouluapua vähävaraisille.

Lahjoitukset voi tuoda seurakunnan toimipisteisiin, kuten kirkkoherranvirastoon tai Kahvila Olkkariin niiden aukioloaikoina.

Lelujen ja muiden lahjapakettien lisäksi keräykseen voi lahjoittaa siivous- ja hygieniatarvikkeita sekä sellaisia elintarvikkeita, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä. Kahvi, jauhot, hiutaleet ja  ruokasäilykkeet ovat tehneet hyvin kauppansa. Lahjoittaa voi myös eläinmuonaa.

Viime joulujen aikaan apua on saanut aina noin 200 lempääläläistä. Mukana on ollut useita kymmeniä lapsiperheitä.

Kaikki saajat olivat jo aiemmin olleet yhteydessä seurakunnan diakoniatyöhön.

Lisätietoja:
Henriikka Tarri, p. 050 544 3481, henriikka.tarri@evl.fi.

Diakonian ovet avoinna (päivystysaika, Kirkkopolku 1)
tiistaisin ja torstaisin klo 10-12.

Kirkkoherranvirasto (Kirkkopolku 1)
avoinna ma–pe klo 9–12, ma, ke ja to klo 13–15, ti klo 13–17.

Lähetyskirppis Toivontori (Atrantie 2)
avoinna ma, ke, pe ja la klo 11–14.

Kahvila Olkkari (Tampereentie 4)
avoinna ma–pe klo 9–16.30 ja la klo 10–14.

Lempääläläisillä on sydän paikallaan. Viime vuoden joulukeräyksen tulos yllätti seurakunnan diakonit iloisesti. Yläkuvassa Johanna Kylmälahti, alakuvassa Henriikka Tarri.