Kotikirkko - kohtaa seurakunta kotisohvalla

Kotikirkon nimen alla Lempäälän seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset julkaisevat lyhyitä videovälähdyksiä, hartauksia ja jumalanpalveluksia verkossa.

Joulukuun ohjelmakartta on seuraava - muutokset mahdollisia:

maanantaisin päivän joululaulu - seurakunnan kuorot ja kokoonpanot esittävät

keskiviikkoisin työntekijöiden tuottamaa ohjelmaa, mm. Atte Hokkasen tekemä Joululintuja -podcast 9.12.-6.1. (vain Facebookissa).

perjantaisin työntekijöiden tuottamaa ohjelmaa

sunnuntaisin kello 10 jumalanpalvelus Pyhän Birgitan kirkosta ja kello 16 Majakan minihartaus (13.12. ja 20.12.)

Joulun ajan musiikkivideoiden tallenteet sekä erilaiset hartaudet ja joulujuhlavideot on koottu seurakunnan joulusivuille.

Klikkaa ja siirry tästä suoraan seurakunnan Youtube-kanavalle!

Seurakunnan Facebook-sivulle

Nuoren seurakunnan Hube-tube

Lapsi- ja perhetoiminnan Huisku-tube

tiedottaja

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys, siksi olen töissä seurakunnassa. Huolehdin netin tapahtumakalenterista ja etusivusta, kokoan Kirkonportti-liitteen ja kirjoitan siihen, teen somepäivityksiä, lehti-ilmoituksia, seurakuntapalstan, tiedotteita, julisteita ja esitteitä sekä valokuvaan. Suunnittelen myös viestintään liittyviä hankkeita. Vapaalla luen ja käyn kulttuuririennoissa.

vt. kirkkoherra

Määräaikainen vt. kirkkoherra 31.12.2021 saakka.