Kotikirkko - kohtaa seurakunta kotisohvalla

Kotikirkko-sivulla Lempäälän seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset julkaisevat lyhyitä videovälähdyksiä, hartauksia ja jumalanpalveluksia verkossa.

Suorat verkkomessut keväällä 2023

Lempäälän Pyhän Birgitan kirkon sunnuntaimessut lähetetään keväällä 2023 suorana joka toinen viikko.
Lähetykset alkavat aina parillisen viikon sunnuntaina klo 10 Lempäälän seurakunnan Youtubessa live-kanavalla: 15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 26.3., 9.4., 23.4., 7.5., 21.5. ja 28.5.

Lisäksi seurakunta lähettää suorana kolme erikoismessua:

• 5.3. klo 10 Talvi-Tervis-leirin konfirmaatio
  • 12.3. klo 10 Talvi-Lappi-leirin konfirmaatio
  • 6.4. klo 19 kiirastorstain ehtoollismessu

Klikkaa ja siirry tästä suoraan seurakunnan Youtubeen!

Seurakunnan Facebook-sivulla keväällä 2023:

• Joka maanantai uusi Viikon siunaus -video.
  • Joka keskiviikko Mukana seurakunnassa -esittely
  • Joka perjantai messuetko - messun pappi avaa saarnansa aihetta sanoin ja kuvin, joskus myös videoin.

Huom! Inhimillisten tekijöiden, kuten lomien ja sairastumisten vuoksi sarjaan voi tulla taukoja.

Seurakunnan Instagram-tili

Lapsi- ja perhetoiminnan Facebook-sivu

Nuoren seurakunnan Hope-tube

Lapsi- ja perhetoiminnan Huisku-tube

tiedottaja, viestinnän työalavastaava
Viestintäpalvelut

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys, siksi olen töissä seurakunnassa. Suunnittelen ja toteutan seurakunnan viestintää laajasti. Huolehdin verkkosivujen tapahtumakalenterista ja etusivusta, kokoan Kirkonportti-liitteen ja kirjoitan siihen, teen mediatiedotteita, somepäivityksiä, lehti-ilmoituksia,  tiedotteita, julisteita ja esitteitä sekä valokuvaan ja kuvaan ja leikkaan videoita. Vapaalla opiskelen, luen ja käyn kulttuuririennoissa.