Kotikirkko - kohtaa seurakunta kotisohvalla

Kotikirkko-sivulla Lempäälän seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset julkaisevat lyhyitä videovälähdyksiä, hartauksia ja jumalanpalveluksia verkossa.

Klikkaa ja siirry tästä suoraan seurakunnan Youtube-kanavalle!

Seurakunnan Facebook-sivu

• Joka maanantai uusi Viikon siunaus -video.
  • Joka keskiviikko Mukana seurakunnassa -henkilöesittely
  • Joka perjantai messuetko - messun pappi avaa saarnansa aihetta sanoin ja kuvin, joskus myös videoin.

Lapsi- ja perhetoiminnan Facebook-sivu

Nuoren seurakunnan Hube-tube

Lapsi- ja perhetoiminnan Huisku-tube

tiedottaja, viestinnän työalavastaava

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys, siksi olen töissä seurakunnassa. Suunnittelen ja toteutan seurakunnan viestintää laajasti. Huolehdin verkkosivujen tapahtumakalenterista ja etusivusta, kokoan Kirkonportti-liitteen ja kirjoitan siihen, teen mediatiedotteita, somepäivityksiä, lehti-ilmoituksia,  tiedotteita, julisteita ja esitteitä sekä valokuvaan ja kuvaan ja leikkaan videoita. Vapaalla opiskelen, luen ja käyn kulttuuririennoissa.