Lempäälän lapsikuoro

Lapsikuoroon ovat tervetulleita laulamaan kaikki 6-12-vuotiaat lapset.

Esiinnymme erityisesti Lempäälän seurakunnan tilaisuuksissa, mutta myös erilaisissa juhlissa sekä esimerkiksi säännöllisesti myös Ideaparkissa.

Lauluohjelmistomme koostuu eri tyylisistä lapsen maailmaan soveltuvista lauluista.

Lapsikuoro kokoontuu maanantaisin klo 16-17 Lempoisten srk-talolla.

Kuoroa johtaa kanttori Kaisa Naukkarinen (p.050 5443345) ja kuoroemona on Riitta Fabrin.

Lempäälän lapsikuoro
kanttori, dir.cant.

Musiikin työalajohtaja.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.