Nainen ojentaa lahjan katsojaa kohti.

Joulukeräys on käynnissä 19. joulukuuta asti

Diakonian eli seurakunnan auttamistyön joulukeräys on Lempäälässä tunnettu tempaus.

Sen kautta asukkaat, yritykset ja yhdistykset ovat voineet levittää jouluiloa satoihin pienillä tuloilla sinnitteleviin lempääläläiskoteihin.

Keräykseen voi lahjoittaa esimerkiksi hyvin säilyvää kuivaruokaa sekä hygieniatarvikkeita. Myös lahjoja lapsille otetaan vastaan. Lahjoituksista kootaan ”joulukauppa”, josta taloudellista apua tarvitsevat diakonian asiakkaat voivat käydä valitsemassa tarvitsemansa tuotteet. Vuosittain apua on saanut noin 200 henkilöä.

”Meidän perhe sai jouluruokien lisäksi pyykinpesuainetta ja vielä lahjat lapsille. Ilman näitä lahjoituksia joulumme olisi ollut melko toivoton”, eräs lahjan saaja kiittää.

Lopuksi vinkki työpaikoille ja yhteisöille: kootkaa porukka ja lähtekää joukolla mukaan!

Lisätietoja: henriikka.tarri@evl.fi, p. 050 544 3481.

Seurakunnan joulukeräys on käynnissä 25.11.–19.12. Lahjoituksia voi tuoda seurakunnan toimipisteisiin
Seurakuntatoimisto (Manttaalitie 15, Lempäälä-talo) ma-pe klo 9–12, lisäksi ti 13–17 ja to 13–15.
Kahvila Olkkari (Tampereentie 4) ma–la klo 10–14.

Valokuva: Saskia Meskanen