Pärinää Pauhu-paviljongilla - Gospel Riders Lempäälässä 11.7. klo 10-13

2.7.2018

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon kesäkampanja pysähtyy Lempäälässä Pauhu-paviljongilla (Tampereentie 18, keskustassa K-marketin parkkipaikalla) ke 11.7.2018 klo 10-13. Se on täytetty!

Tule kuuntelemaan pärinää ja pyöriä, musiikkia, puheita ja kertomuksia uskosta. Lapsia ajelutetaan vanhempiensa luvalla.

Koska Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, gospelriderit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen sanomaa.

Se on täytetty!

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon seitsenvuotinen 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) -kampanja kaartaa tänä Se on täytetty -tunnuksen alla. 

Seitsemäs ja viimeinen 7xSF -kierros käynnistyy juhannuksena Keuruulla. Seitsemän ryhmää suuntaa etupyöränsä eri puolille Suomea ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti.

Listalla on noin sata paikkakuntaa. Kampanja päättyy heinäkuun puolivälissä Hollolassa pidettävään GR-kerhon vuosittaiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin (Message Of Joy).

Satoja motoristeja kokoavat 7xSF-kiertueet alkoivat vuonna 2012 yhden ryhmän voimin teemalla Operaatio Jeriko. Teema vaihtui vuosittain, ja ryhmiä lisättiin yksi per vuosi. Toisen vuoden kampanja hurahti Selvä reitti –teeman alla, ja seuraavina vuosina olivat vuorossa Miehen tie, Vaihda kaistaa, Yksi tie ja Sata lasissa. Tämän viimeisen 7xSF-kampanjan teema Se on täytetty viittaa kahteen asiaan:

Kesällä saa täyttymyksensä alun perin Reijo Ruotsalaisen saama unelma kiertää Suomea seitsemänä vuonna moottoripyöräjoukolla kristillisen sanoman kanssa. Teeman toinen merkitys tähtää suoraan kristinuskon ytimeen: Jeesus Kristus huusi se on täytetty! kuollessaan ristillä ihmiskunnan syntien tähden.

Maassamme on paljon toivottomuutta, täyttymättömiä unelmia sekä pettyneitä ja petettyjä ihmisiä. Peli ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Koska Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, gospelriderit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen sanomaa.

Liikkeellä on tänä vuonna todennäköisesti ennennäkemättömän suuri joukko, joten moottorien pärinää ja murinaa riittää. Se on täytetty –sanoma tavoittaa tuhansittain ihmisiä sadalla paikkakunnalla kaikkialla Suomessa.

Voit seurata matkan etenemistä myös Järviradion kautta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12.15

Lisätiedot:
https://www.gospelriders.fi/
T. Aaltonen, p. 040 760 7901