Karri Koivusilta Lempäälän ja Sääksmäen yhteiseksi kiinteistöpäälliköksi

10.10.2018

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi 25. syyskuuta Lempäälän ja Sääksmäen seurakuntien yhteiseksi kiinteistöpäälliköksi rakennusinsinööri Karri Koivusillan Lempäälästä. Työsopimus on kolmen vuoden mittainen. Karri Koivusilta aloittaa työnsä marraskuun aikana. Hänen päätoimipisteensä sijaitsee Lempäälässä Lempoisten seurakuntatalossa, mutta Lempäälässä hän työskentelee osa-.aikaisena 50 prosentin panoksella.

Karri Koivusilta on työskennellyt aiemmin kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoavan Newsecin kiinteistöpäällikkönä. Hänellä on työkokemusta myös suunnittelupäällikön, talonrakennusopettajan ja rakennussuunnittelijan tehtävistä. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri.

Lempäälän seurakunta ja Sääksmäen seurakunta päättivät kesäkuussa 2018 perustaa yhteisen kiinteistöpäällikön tehtävän, joka tuli elokuussa 2018 avoimeen hakuun. Hakuajan kuluessa saapui 13 hakemusta, joista haastatteluun valittiin kuusi henkilöä.

Haastattelut käytiin 4.9.2018. Haastatteluryhmään kuuluivat Markku Antola, Mikko Oikarinen, Heidi Pirttijoki, Raimo Sirén, Timo Viitanen, Jorma Aalto ja Erkki Eteläniemi.

Kiinteistöpäällikön tehtäviä ovat muun muassa oman toimialan strateginen suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen, oman toimialan asioiden valmistelu ja päätösten toimeenpaneminen, seurakunnan kiinteistöpalvelujen johtaminen, valvominen ja kehittäminen, seurakunnan rakennushankkeiden valmistelusta vastaaminen sekä kiinteistöpalvelujen esimiehenä toimiminen.