Haemme töihin vahtimestari-siivoojaa

9.1.2018

Lempäälän seurakunta hakee vakituista vahtimestari-siivoojaa. Työ alkaa 1.maaliskuuta 2018.

Vahtimestari-siivoojan päivittäisiä työtehtäviä ovat aamusiivoukset eri kohteissa, kirkollisten toimitusten valmistelu ja avustaminen sekä kahvitusten järjestäminen. Työhön kuuluu myös suntion sijaistaminen pääkirkossa. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa, joka on 77,5 tuntia kahden viikon jaksossa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sisältää viikoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävässä edellytetään sosiaalisuutta, palvelualttiutta sekä kykyä ja halua kohdata erilaisia ihmisiä. Oman auton käyttö sekä atk-taidot ovat välttämättömiä.

Eduksi katsotaan alan koulutus ja/tai aiempi kokemus siivoustyöstä ja/tai vahtimestarin tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa työasennetta sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä.

Tehtävän palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukainen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 prosenttia. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse Lempäälän seurakunnan talousjohtajalle Heidi Pirttijoelle osoitteeseen heidi.pirttijoki[at-merkki]evl.fi. Haku päättyy 23.1.2018 klo 12. Hakemukset voi toimittaa myös kirjallisesti kirkkoherranvirastoon osoitteella Lempäälän seurakunta, Kirkkopolku 1, 37500 LEMPÄÄLÄ. Kuoreen merkintä ”Hakemus vahtimestari-siivoojan tehtävään”. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa vahtimestari-siivooja Kirsti Hänninen, p. 050 544 3478 tai Erja Moilanen, p. 050 544 3385.