Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille

Apua! Koululaisten loma alkaa, mutta vanhemmilla ei ole vielä lomaa. Mikä avuksi?

Lempäälän seurakunta järjestää pikkukoululaisten kesäpäiväleirejä heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 3. - 20.6. klo 10–15.  Leirit kokoontuvat kolmen viikon ajan kesäkuun alussa. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo, Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leirin hinta on koko kolmelta viikolta 70 €, sis. päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, kaikki tarvikkeet ja muut kulut. Leirimaksusta on mahdollisuus saada vapautus taloudellisilla perusteilla.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 16, jolloin ilmoittautumislomake aukeaa tältä sivulta, katso kuvalinkki alhaalta! Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun ilmoittautuminen on mennyt perille.  Kaikille leirille mukaan päässeille lähtee leirikirje viikolla 20.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.