Lasten jalkoja ja maalipensseleitä

Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2023

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 5. - 16.6.2022 klo 10 -15.  Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen.  Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa : Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie), Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempäälä-talo (manttaalitie 14A 1) Sääksjärven uusi srk-talo Satama (Pitkäahteentie14).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Joinain päivinä saatamme syödä eväät luonnossa. Ilmoitamme siitä etukäteen ja silloin voi eväät miettiä sen mukaisesti.

Huom! Pikku koululaisten ilmoittautuminen kesäpäiväleireille   4.4. alkaen. Ilmoitamme sähköisellä leirikirjeellä kaikille mukaan mahtuneille, joten huolehdittehan, että sähköpostiosoite on oikea.