Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2020

Toteutamme kesäpäiväleirit koronavirusepidemien vuoksi hiukan eritavoin aikaisemmista kesistä poiketen.  Otamme ryhmiin vain 10-12 lasta kerrallaan, ja tämän vuoksi kukin lapsi voi leireillä vain viikon ajan.  Leiriaika on lyhyempi ja leiri toteutetaan pääasiassa ulkona, mikäli sää vain sallii.  Meillä ei ole yhteistä lounastarjoilua, vaan toiminta toteutetaan omin eväin.  Otamme huomioon turvaetäisyyksiä myös pihalla ja panostamme huolelliseen käsien pesuun.

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 1. - 12.6.2020 klo 9.-12.  Kullakin koululaisella on mahdollisuus leireillä yhden viikon ajan. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie),  Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo (Kirkkopolku 1) ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Ei lämmitettäviä tai muuten hankalia eväitä, koska saatamme syödä eväät luonnossa.

Huom! Pikku koululaisten ilmoittautuminen kesäpäiväleireille kuvassa olevasta linkistä (aivan sivun alareunassa) 14.5. - 19.5. välisenä aikana.  Ilmoitamme sähköisellä leirikirjeellä kaikille mukaan mahtuneille, joten huolehdittehan, että sähköpostiosoite on oikea.  Mikäli kumpikin viikko käy, niin kannattaa laittaa ruksi molempien viikkojen kohdalle.

1.-5.6. Päiväleiri Pappilan pihapiirissä 3.-6-luokkalaisille.

Tarjolla on kaksi 20 hengen ryhmää;

aamupäivän ryhmä kokoountuu klo 9-12 ja iltapäivän ryhmä klo 12-15.
Ensisijaisesti pidämme aamupäivän ryhmää, mutta toinenkin ryhmä toteutuu, jos ensimmäinen on täynnä ja toiseen tulee vähintään 10 ilmoittautumista.

Ohjelmassa mukavaa kesäpuuhaa omin eväin. Ilmainen leiri.
Lisätiedot Enni Huhtala 050-534 9898

15.-18.6.  Telttaleiri Pajaniemessä 4.-6.-luokkalaisille

Telttaleirille otetaan 15 leiriläistä. Seurakunnalla on muutama lainateltta.
Pajaniemi sijaitsee Tervajärven rannassa, hieman Savontietä Kangasalle päin Terviksen risteyksestä. Pajaniemi on Hämeen partiopiirin leirialue. https://hp.partio.fi/hameen-partiopiiri/kokoustilat-ja-leirialueet/pajaniemi/

Leirin hinta 30 euroa.

Lisätiedot Heliltä 050-543352,  heli.orre@evl.fi

5.8. Päiväleiri 1.-3. luokkalaisille tytöille Terviksellä klo 10-18.

Kaikille Terviksen päiväleireille otetaan 20 leiriläistä. Leiripäivän hinta on 5e.
Ilmoittautumiset 15.7. mennessä.

6.8. Päiväleiri 1.-3. luokkalaisille tytöille Terviksellä klo 10-18.

7.8. Päiväleiri 1.-3. luokkalaisille tytöille Terviksellä klo 10-18.

8.8. Päiväleiri 1.-3. luokkalaisille pojille Terviksellä klo 10-18.

9.8. Päiväleiri 1.-3. luokkalaisille pojille Terviksellä klo 10-18.

Lapset otetaan leireille ilmoittautumisjärjestyksessä.
Leirille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiriä.

Ilmoittautuminen kesän toimintaan alkaa ma 18.5. klo 18 osoitteessa www.varkkari.fi

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.