Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2022

Toteutamme pikku koululaisten kesäpäiväleirit kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sallii.

Päiväleirit alkavat heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 6. - 17.6.2022 klo 10 -15.  Lapsi voi olla leirillä molemmat viikot tai vain toisen.  Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä pääasiassa ulkona.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa : Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie), Kuljun Majakka (Tampereentie 262), Lempäälä-talo (manttaalitie 14A 1) Sääksjärven uusi srk-talo Satama (Pitkäahteentie14).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona tai muu eritystarve.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leiri on ilmainen ja ruokailu hoidetaan omin eväin.  Joinain päivinä saatamme syödä eväät luonnossa. Ilmoitamme siitä etukäteen ja silloin voi eväät miettiä sen mukaisesti.

Huom! Lempäälä-talon kesäpäiväleiri on jo täynnä.

Huom! Pikku koululaisten ilmoittautuminen kesäpäiväleireille kuvassa olevasta linkistä (aivan sivun alareunassa) 4.4.- 20.5. välisenä aikana.  Ilmoitamme sähköisellä leirikirjeellä kaikille mukaan mahtuneille, joten huolehdittehan, että sähköpostiosoite on oikea.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.