Toimintaa yhden vanhemman perheille

Seurakunnassa on monenlaisia kohtaamispaikkoja.  Joskus voi olla mukava jakaa ajatuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat samanlaisessa elämäntilanteessa.

Leirejä

Yhden vanhemman perheille seurakunta järjestää leirejä 1–2 kertaa vuodessa.  Vuosirytmiin kuuluu talvi- ja kesäleiri. Talvileiri on tänä vuonna 15.– 17. helmikuuta Tervajärven leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina kello 18 ja päättyy sunnuntaina noin kello 14. Ohjelmassa on mukavaa tekemistä lapsille ja aikuisille sisällä ja ulkona.  Leiri on tarkoitettu aikuisille ja alle 14-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen Lea Blomqvistille. Toinen leiri on elokuussa. Sen tiedot tarkentuvat huhti–toukokuussa.

HUOM! Helmikuun leiri täynnä.

Uutta! Lapsi Arkki -toimintaa

Seurakuntien järjestämä Lapsi Arkki -toiminta tarjoaa yksin perheestä vastuussa oleville mahdollisuuden vapaahetkeen ja myös vertaistukea. Lempäälä on mukana tässä valtakunnallisessa hankkeessa. Ole kuulolla paikallisesta tarjonnasta!

Lapsiparkki Kuljussa

Hengähdä hetkeksi ja varaa aikaa itsellesi arjen kiireiden keskellä. Lastenhoitoapua yhden vanhemman perheille Kuljun Majakassa keskiviikkoisin kello 17-19. Ilmoittautuminen viimeistään saman viikon maanantaina Tarja Rantamäelle. Lasten toivotaan olevan vähintään 2-vuotiaita.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.