Toimintaa yhden vanhemman perheille

Seurakunnassa on monenlaisia kohtaamispaikkoja.  Joskus voi olla mukava jakaa ajatuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat samanlaisessa elämäntilanteessa.

Vuosittain leirit talvella ja kesällä

Yhden vanhemman perheille seurakunta järjestää leirejä 1–2 kertaa vuodessa.  Vuosirytmiin kuuluu talvi- ja kesäleiri. Talvileiri on tänä helmikuun puolessa välissä ja kesäleiri elokuussa ennen koulujen alkua.

Tavataan helmikuussa Tervajärvellä (12. -14.2.2021)

Tule mukaan iloiseen joukkoon ja talviseen tunnelmaan Tervajärven leirikeskukseen!

• Leiri alkaa perjantaina 12.2.  klo 18 ja loppuu sunnuntaina 14.8. klo 14.
  • Leirillä on mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä.
  • Leiri on tarkoitettu aikuisille ja alle 14-vuotiaille lapsille.
  • Leiri on maksuton.
  • Ilmoittautuminen  11.1. -4.2.2020 soittamalla Lea Blomqvistille p . 050 5443 353.

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.