Toimintaa yhden vanhemman perheille

Seurakunnassa on monenlaisia kohtaamispaikkoja.  Joskus voi olla mukava jakaa ajatuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat samanlaisessa elämäntilanteessa.

Vuosittain leirit talvella ja kesällä

Yhden vanhemman perheille seurakunta järjestää leirejä 1–2 kertaa vuodessa.  Vuosirytmiin kuuluu talvi- ja kesäleiri. Talvileiri on tänä helmikuun puolessa välissä ja kesäleiri elokuussa ennen koulujen alkua.

Yhden vanhemman perheiden leiri Tervajärvellä 13. -15.8. 2021

Leiri alkaa perjantaina klo 18, mutta voi tulla joustavasti myöhemminkin.  Leiri loppuu sunnuntaina noin klo 14.  Leirillä on mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä koko perheelle.

Leiri on ilmainen.  Ilmoittautuminen 31.5. - 18.6. soittamalla 050 5443 353/Lea Blomqvist ja 050 544 3425/Tarja Rantamäki (lomailevat 9.8. asti)

lastenohjaaja

Töihini kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja vauvaperheiden Nuppukerho. On hienoa olla lähellä ihmisiä ja mukana elämän arjessa. Kirkon lapsityössä on matala kynnys. Rentoudun harrastamalla vesijuoksua, saunomista, ulkoilua, puutarhanhoitoa ja metsätöitä.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.