Toimintaa yhden vanhemman perheille

Seurakunnassa on monenlaisia kohtaamispaikkoja.  Joskus voi olla mukava jakaa ajatuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat samanlaisessa elämäntilanteessa.

Vuosittain leirit talvella ja kesällä

Yhden vanhemman perheille seurakunta järjestää leirejä 1–2 kertaa vuodessa.  Vuosirytmiin kuuluu talvi- ja kesäleiri. Talvileiri on tänä helmikuun puolessa välissä ja kesäleiri elokuussa ennen koulujen alkua.

Yhden vanhemman perheiden leiri

Tervajärven leirikeskuksessa la 11.2. klo 10 - su 12.2. klo 14

Tule mukaan iloiseen joukkoon Tervajärven talvileirille.  Leirillä on paljon mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä.  Leirillä  vanhemmilla on mahdollisuus osallistua pieneen työskentelyyn omista voimavaroista ja vanhemmuudesta.
Leiri on ilmainen.  Leiri on tarkoitettu vanhemmille ja alle 15-vuotiaille lapsille.

Ilmoittautuminen puhelimitse 9.1.- 3.2.  p. 050 5443 353/Lea Blomqvist

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.