Uutislistaukseen

Kuvassa on Kirkonportin joululehden kansi. Kansikuvassa kaksi hymyilevää nuorta naista paketoi lahjoja.

Kirkonportti - jouluinen lehtilahja

27.11.2019 17.03

Adventin alla, 27. mararskuuta, ilmestynyt Kirkonportti on joululehti. Siinä esitellään joulukauden tapahtumia, kuten konserttitarjontaa, Kauneimpia Joululauluja ja diakonian joulukeräystä. Tapahtumakalenteri kurottuu joulun yli, tammikuun loppuun saakka. 

Lohtuhuivit Lempäälään
Säijän kautta 

Pääjutussa, Raili Paulin haastattelussa, kaksi säijäläistä naista kertoo käsityöharrastuksestaan ja erityisesti lohtuhuiveista. Pitsireunaisista villahuiveista tuli ilmiö viime keväänä. Pian niiden tarina alkoi myös Lempäälässä, kun säijäläiset neulojat tarttuivat puikkoihin. 

Uutisissa esitellään ajankohtaisia rakennushankkeita. Tervajärven metsäkappeli, arkkitehti Lassi Viitasen suunnittelema puukappeli, nousi kesän aikana järven rantaan Tervajärven leirikeskuksen alueelle. Rakennus on kiinnostava niin rakennusteknisesti kuin kokonaisarkkitehtuuriltaan.

Sääksjärvellä puolestaan uuden seurakuntatalon rakennuslupaa jouduttiin vielä marraskuun puolivälissä odottamaan. Talon paikkaa on jouduttu piirun verran siirtämään. 

Kesäsuntio vuosimallia
81-82 muistelee  

Seurakunnan syksyn tapahtumat esitellään kuva-aukeamana. Uutena palstana aloitti hauska "Kirkolla sattuu ja tapahtuu" . Ensimmäinen sattumusten muistelija on kesäsuntio vuosimallia 81-82. Kurkkaa, kuka hän on!  Diakoniatyössä aloitti uutena määräaikaisena työntekijänä Liisa Nurminen

Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä 27. marraskuuta ilmestyneen lehden voit lukea sähköisenä alla olevasta linkistä. Oman paperilehtesi voit noutaa marras-joulukuun taitteessa kirkkoherranvirastosta, kirkosta, seurakuntatalosta, kirjastosta, Kahvila Olkkarista ja Kuljun Majakasta.

Mukavia lukuhetkiä!

Lue uusin lehti sähköisenä! 

Kirkonportti nro 4 2019 (27.11.2019, joulu)

https://lvs.edocker.com/reader/8fda0bca-1046-11ea-9501-00155d64030aLinkki avautuu uudessa välilehdessä